Rămâi lângă mine – Episoadele 37,38,39 (rezumat)

0 2,702

Selin merge în biroul lui Demir și îi cere să îi aprobe demisia de la locul de muncă. El o întreabă care este motivul iar ea îi spune că face asta pentru că s-a îndrăgostit de patron și cum este interzisă iubirea între persoane care lucrează la aceeași companie, nu a găsit altă modalitate pentru a fi cu el împreună. El îi spune că l-a mințit de prea multe ori și nu știe cât timp va dura până va avea din nou încredere în ea. Selin îi promite că nu va mai minți niciodată și nu va renunța niciodată la el și îl așteaptă oricât va fi nevoie. Demir îi spune că îi va accepta demisia dar trebuie să mai rămână două săptămâni în perioada de preaviz. Ea îl roagă să o concedieze ca să plece imediat, dar el nu vrea și îi zice că nu are rost să încerce să facă ceva pentru ca el să fie nevoit să o concedieze. Selin îl sărută pe obraz și fuge din birou.

Yildirim i-a reproșat lui Demir că Alara a plecat departe din cauza că el i-a rănit sentimentele și a decis să nu mai lucreze cu el .
De aceea firma s-a împărțit în două, jumătate o conduce Burak iar cealaltă jumătate o conduce Demir.
Burak îi propune lui Selin să lucreze pentru el iar ea acceptă bucuroasă.
El are intenția să îl aducă pe Bora inapoi la firmă.
Seara acasă, Demir pregătește cina pentru el și pentru Selin. După cină el stabilește niște reguli pentru amândoi, astfel încât să nu se întâlnească prea mult unul cu celălalt. El face un tabel cu orele la care fiecare din ei va putea folosi baia sau bucătăria și interzice primirea musafirilor acasă. Selin îi zice să îi interzică Alarei să mai meargă la ei acasă dar el îi spune să stea liniștită fiindcă Alara s-a mutat la New York și nu va mai avea ocazia să o vadă.

Bora îi spune lui Merve că trebuie să plece pentru câteva săptămâni în Antalya la părinții lui pentru a-i ajuta să-și rezolve niște probleme.
Ayda este supărată pe Ibo fiindcă nu are curajul să o prezinte prietenilor lui.
Burak îi spune lui Demir că a decis ca firmele lor să fie în aceeași clădire și și-a ales echipa cu care va lucra și că Selin a acceptat să lucreze cu el.
Demir și Burak își anunță angajații că ambele firme vor rămâne în aceeași clădire dar vor avea doi directori, pe Demir și pe Burak.
Ayda va rămâne să lucreze alaturi de Demir, iar Merve și Selin vor lucra cu Burak, iar Azmiye și Ferruh vor lucra pentru ambele firme.

Leyla cu Firuze și fetele de la firmă încearcă să îl facă pe Demir să o ierte pe Selin. Azmiye îi trimite lui Selin acasă un buchet de flori cu un bilet anonim. Mai târziu îi trimite unul și la birou. Fetele vor ca Demir să își dea seama că Selin are și alți admiratori și să facă ceva să nu o piardă. Selin crede că el îi trimite florile. 
Selin a rupt biletul pe care l-a primit de dimineață acasă dar Demir a luat bucățile pe ascuns, împreună cu biletul de la florile de pe birou și a mers la Vedat să i le arate. Îi spune că îl bănuiește pe Burak. Vedat îl ceartă și îi spune că merită asta fiindcă a necăjit fata și va vedea că Selin va pleca mireasă din casa lui iar el se va uita plângând după ea. Demir pleacă furios. Se întoarce acasă și stă de vorbă cu Selin.
A doua zi, la seviciu Selin le spune colegelor că nu mai înțelege nimic fiindcă Demir se comportă cu ea foarte distant dar pe de altă parte îi trimite flori, ba chiar i-a trimis un bilet agățat de gâtul lui Karamuk în care o invita la cină în acea seară. Demir a văzut și el biletul de la gâtul câinelui. Merge la Vedat și începe să lucreze în grădină cu mare spor. Vedat râde de el și îi spune că așa a făcut și Selin când el a fost cu Alara la Paris. Vedat îl convinge să meargă la locul de întâlnire. Selin merge la restaurant crezând că trebuie să se întâlnească cu Demir. Îl vede la o masă și se așează lângă el. Ea îl întreabă dacă a întârziat iar el îi spune că nu știe și că a venit acolo să ia masa.
Ospătarul merge la Selin și îi spune că masa ei este în altă parte. Selin se mută la altă masă și așteaptă să vadă cu cine trebuie să se întâlnească. Azmiye a aranjat cu un prieten de-al ei să se întâlnească cu Selin dar în ultimul moment a apărut o problemă și el nu a putut ajunge. Fetele împreună cu Leyla și cu Firuze se gândesc pe cine ar putea trimite la Selin pentru a nu rămâne singură și îl trimit pe Burak.
Selin ia masa apoi începe să bea.
Lui Demir îi pare rău când o vede tristă și merge la masa ei pentru a o duce acasă. Ea nu vrea să meargă dar el o ia de mână și o duce afară. Burak ajunge chiar atunci și stă deoparte și îi urmărește mirat. Selin se oprește și îl întreabă pe Demir de ce îi face asta și îi explică că a crezut că el a invitat-o la masă și tot el i-a trimis și florile. Când își dă seama că nu a fost el, Selin este jenată și vrea să plece, dar Demir o ia în brațe și o sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.