Rămâi lângă mine Episoadele 58,59,60 (rezumat)

0 905

Demir o duce pe Selin la munte într-o casă care a aparținut familiei lui dar acum este a lui Vedat fiindca a cumpărat-o de la tatăl lui Demir în urmă cu ceva timp.
Demir încearcă să îi explice lui Selin toată situația dintre el și Eylul. Selin se supără pentru că i-a ascuns atâta timp adevărul și îi reproșează că în timp ce locuia cu ea în aceeași casă, el încă o aștepta pe Eylul.

Eylul ii spune lui Burak că înainte de plecare vrea să salveze firma Artemim și îi cere fotografiile cu Yildirim pe care Burak le-a păstrat. Vrea să le ducă lui Yildirim, în felul acesta el va renunța la despăgubirea pe care a cerut-o firmei. Burak merge împreună cu ea și o așteaptă afară. Cand se întoarce, Eylul îi spune că este foarte emoționată.
Burak și Eylul se sărută.

La cafenea, Firuze și fetele o pregătesc pe Leyla pentru cina cu Muharrem. Fetele sunt îngrijorate că Muharrem va merge îmbrăcat în salopetă dar el le surprinde când apare îmbrăcat într-un costum elegant și avea un buchet de flori pentru Leyla.

Selin vede o fotografie cu Demir și Vedat împreună când erau copii și își dă seama că a fost făcută în casa în care locuiește ea cu Demir. Demir ii povestește că a crescut în acea casă. Selin îl întreabă de ce i-a ascuns atâtea lucruri iar el îi spune că voia doar să se rupă de trecut.
Selin este foarte tristă și merge in camera ei fără să ia cina. Demir merge să vadă ce face iar ea îl îmbrățișează și îi spune că îl iubește.

Ayda observă că lui Merve îi place compania lui Vedat și îl roagă pe Ibo să îl invite la cafenea să ia cina cu toții. La plecare, Vedat le mulțumește pentru invitație și le spune că îi așteaptă pe toți la seră.

A doua zi dimineața, Selin îi spune lui Demir că vrea să se întoarcă acasă. Ea îi pune tot felul de întrebări despre trecutul lui cu Eylul și nu se poate împăca cu gândul că au fost împreună. Îi spune lui Demir că trebuie să stea puțin singură să se gândească și merge la o cafenea. O sună pe Merve și îi spune că s-au întors mai devreme din vacanță. Eylul aude discuția lor și merge să o întâlnească pe Selin. Eylul ii spune că regretă că din cauza ei ea suferă acum și dacă știa că Demir îi va povesti despre trecutul lor, nu i-ar fi povestit atâtea lucruri despre ea și fostul ei logodnic. Îi mai spune că este o persoană deosebită și este sigură că în alte circumstanțe ar fi fost bune prietene. Selin ii zice că este vina ei fiindcă i-a pus prea multe întrebări despre viața ei personală și îi înapoiază inelul.
De acolo Selin merge acasă la Ayda și îi spune că vrea să rămână cu ea și cu Merve fiindcă trebuie să stea departe de Demir un timp. Le spune că nu îl urăște și că atunci când este aproape de el ar vrea să îl îmbrățișeze și să il consoleze dar deocamdată ea are nevoie de consolare.

Demir merge la Vedat și îi spune că a rănit-o foarte mult pe Selin și că de când a venit Eylul el s-a gândit să își vândă acțiunile și casa și să plece departe cu Selin.

Seara târziu, Selin merge acasă și își ia câteva lucruri în valiză și pleacă la Ayda. Demir se trezește din somn și o roagă să nu plece dar ea îi spune că trebuie să facă asta și pleacă. Demir privește trist în urma ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.