Căsătorie cu bucluc episoadele 91-93 (rezumat)

1,818

După petrecerea burlacilor, Mete a fost părăsit de logodnica lui și spune că vrea să se arunce în mare cu mașina. L-a luat și pe Volkan cu el iar Kerem și Ayse îl conving să renunțe, promițând că fetele vor vorbi cu logodnica lui.
Următoarea zi, Yeliz, logodnica lui Mete se întâlnește cu Ayse și cu Gonca și le spune că nu este supărată pentru petrecere ci doar profită de situație pentru a-l face pe Mete să renunțe la lista cu cerințe pe care i-a cerut să o accepte înainte de nuntă. Tipul i-a cerut să îi ofere libertate, să îl lase să iasă în oraș cu amicii, să amâne sărbătorirea zilei de naștere dacă este în aceeași zi cu un meci important și alte lucruri.
Fetele o susțin și le spun lui Kerem și lui Volkan să-i transmită lui Mete că Yeliz îl va ierta pentru petrecere cu condiția să renunțe la listă.

Mete le spune băieților că nu avea de gând să se arunce în mare și a făcut acel show pentru a o convinge să accepte lista.
Kerem și Volkan sunt de părere că fetele ar trebui să fie de acord cu cerințele lui Mete.
Atunci fac și ele o listă similară și începe un conflict care implică întreaga companie.
Colegii votează cele două liste și fetele câștigă datorită lui Ayse care le promite o cină cu un model celebru.
Seara, merg la un club să sărbătorească iar iubiții lor geloși le urmează.

Hulya găsește documentele rătăcite de Muhsin și trage concluzia că el și tatăl lui Ayse au plănuit să-și căsătorească copiii cu mulți ani în urmă.
Fotografiază documentele și i le arată Ceydei. Ceyda înțelege că Muhsin i-a luat cafeneaua cuscrului său în schimbul unei datorii.
Când Samet îi dă documentele tatălui său, Muhsin își sună imediat avocatul și află că Kerem i le-a cerut.

Kerem începe să pregătească noi surprize pentru cererea în căsătorie a lui Ayşe iar Volkan decide să o ceară și el în căsătorie pe Gonca.
Kerem pune inelul în ayranul lui Ayse dar cumva paharul ajunge la el și îl înghite. Ajunge la spital și din fericire, medicul îl scoate fără complicații.
Mama lui Ayse ajunge și ea la spital după ce și-a întrerupt tratamentul și a început să folosească un ceai dubios.
Tot atunci, Riza o duce la spital pe brațe pe fosta lui iubită care s-a întors recent în cartier. Nazmyie este foarte supărată când îi vede în acea ipostază.
La urmă se întâlnesc ambele familii într-un salon iar Melahat care este tot mai confuză de când și-a neglijat tratamentul, le spune tuturor că mariajul lui Ayse și Kerem este fals.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.