Infidelul episodul 4 (rezumat)

2,893

Asya îi spune Deryei că nu va divorța pentru că nu mai are încredere în ea. În același timp, se străduiește să se comporte normal acasă pentru ca Volkan să nu bănuiască nimic, până adună dovezi împotriva lui.
Derya îi poveștește lui Bahar că Asya știe totul iar Bahar își dă seama că se va răzbuna și vrea să îi spună lui Volkan.
Mama lui Volkan moare. Derin merge să îl consoleze pe Volkan iar Asya îi vede întâlnindu-se pe ascuns.

Nil se mută în clădirea unde Derin deține un atelier și unde se întâlnește cu Volkan. Îi spune că și ea este însărcinată și se împrietenesc.

Haluk merge la cabinetul lui Asya pentru un prieten.
Asya îi sugerează că Derin are prieten.
Haluk o ceartă pe Derin pentru că a păstrat secretă relația față de familie și îi spune să li-l prezinte pe bărbat sau să se despartă de el.
Derin îi spune lui Volkan și îl presează din nou să divorțeze și izbucnește o ceartă între ei. Nil o informează pe Asya despre tot ce se petrece între ei. Pe de altă parte îl urmărește pe Volkan și îl filmează când se întâlnește cu Derin până când iubitul ei, Selcuk descoperă ce face și o șantajează pe Asya cu filmarea.
Selcuk îi cunoaște pe Derin și pe Volkan și află de la ei că Nil este însărcinată. Nil se împacă cu el cu condiția să renunțe la șantaj.

Mert îi spune Asyei că vrea s-o ajute să se răzbune pe soțul ei și îi trimite flori la cabinet.
Asya se folosește de el ca să obțină informații despre compania lui Volkan dar vrea și să se răzbune pe el și pe Bahar.
Faruk, un pacient care are o obsesie pentru Asya, știe totul despre familia ei. L-a urmărit pe Volkan și l-a filmat când se săruta cu Derin la petrecere și îi dă Asyei filmarea știind că are nevoie de ea la proces.

Bahar îi spune lui Derin să se gândească la posibilitatea ca Asya să știe totul și să se răzbune pe ea.
După aceea, Derin și părinții ei se întâlnesc în fața unui mall cu Asya și familia ei.
Asya propune să ia masa împreună punându-i într-o poziție dificilă pe Volkan și pe Derin.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.