Infidelul episodul 44 (rezumat)

9,568

Derin le găsește pe Asya și pe Leyla inconștiente și strigă după ajutor. Cele două sunt duse la spital dar Derin este suspectă că le-a lovit și este arestată.
Asya spune că Leyla a lovit-o pe ea dar nu știe cine a lovit-o pe Leyla.
Toți, inclusiv familia Guclu sunt siguri că Derin a lovit-o.
În cele din urmă, Nil îi spune lui Selcuk că ea a lovit-o. Selcuk vrea să se predea în locul ei dar Nil refuză și se predă.
Aras este chemat și el pentru declarație iar șeful poliției îi spune că în ziua când a avut loc incendiul în care și-a pierdut familia, el era de serviciu și a văzut cum Haluk l-a salvat pe el din flăcări.
Aras se întreabă de ce Haluk nu i-a spus nimic.

Selcuk o roagă pe Asya să găsească un avocat bun pentru Nil apoi îl roagă pe Aras să o convingă pe Leyla să nu depună plângere împotriva ei.
Aras merge să vorbească cu Leyla la spital. Ea acceptă cu condiția ca nici Asya să nu depună plângere împotriva ei. Nil este eliberată.

Asya și Volkan îl duc pe Ali la psiholog.
După ce vorbește cu el, doctorița le spune că Volkan îl instigă pe Ali împotriva lui Aras și că Asya ar trebui să comunice mai mult cu Ali ca să îl ajute să accepte relația ei cu Aras.
Mai târziu, Ali susține că Zeynep nu trebuie să fie afectată de divorțul părinților și că trebuie să se obișnuiască cu situația.
Asya aude apoi o discuție între el și Volkan și află că Volkan a propus să meargă după ea acasă la Aras atunci când a cerut -o în căsătorie.
Toate acestea o fac pe Asya să se hotărască să îi spună ‘da’ lui Aras.
După aceea, urmează sfatul psihologului și îi spune lui Ali că s-au logodit dar nu se vor grăbi să facă nunta și că se așteaptă la înțelegere din partea lui. Îi cere să îi dea o șansă lui Aras, să accepte măcar să îl cunoască. Ali nu spune nimic dar a doua zi dimineața când Asya se trezește, descoperă că și-a împachetat lucrurile, a lăsat un bilet și a plecat de acasă. Volkan urmărește mulțumit evenimentele datorită camerei de supraveghere pe care a pus-o în casa ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.