Prețul fericirii episodul 105 (rezumat)

6,154

Ender l-a anunțat pe Hasan Ali că Şahika a aflat cumva că ei doi vor să o constrângă să divorțeze și l-a avertizat că viața lui este în pericol. Cunoscând-o bine pe Şahika și știind metodele ei, l-a ajutat să își ia măsuri și să își salveze viața.
Hasan Ali a pus camere de filmat în casă și a înlocuit sticla cu otravă găsită în camera ei.
Când Șahika îi pune otravă în mâncare, el se preface că se simte rău iar Sedai intră și cheamă salvarea. Apoi când Şahika își sărbătorește victoria și se pregătește să îl sune pe Cagatay ca să îi dea vestea, Hasan Ali apare teafăr și nevătămat lângă ea.
După ce a fost prinsă în fapt, Şahika n-are de ales și semnează actele de divorț, altfel Hasan Ali o va denunța.

Şahika își strânge lucrurile și merge la Ender până își închiriază o locuință.
Îi suspectează pe ea și pe Caner că l-au avertizat pe Hasan Ali dar nu are dovezi, mai ales că ei au intuit planul ei dar nu au știut nimic sigur.
Cei doi o găzduiesc temporar.

Hasan Ali împreună cu Zehra și cu Omer se mută în casa nouă.
Şahika găseşte adresa și merge acolo sub pretext că vrea să își ia lucrurile care i-au rămas. Vrea să instaleze microfoane în casă dar apare Omer și accidental se blochează amândoi într-un dormitor. Treptat se împrietenesc.

Cagatay suspectează că tatăl lui l-a împiedicat să vândă compania și îi întinde o cursă prin care îl face să se dea de gol.
Se supără foarte tare pe el dar cu sfatul lui Ender, Hasan Ali se preface că a făcut preinfarct de la supărare și așa îl face pe Cagatay să-l ierte.

Într-o seară când Cagatay spune că merge la o cină de afaceri, Yildiz bănuiește că o înșeală și merge după el la restaurant și îl găsește în compania altei femei.
După ce îl face cu ou și cu oțet, află că femeia este bijutieră și că îl ajuta pe soțul ei să îi aleagă un cadou deosebit.
Cansu îl sună pe Omer și stabilesc să se întâlnească la același restaurant dar când sosesc acolo, îi întâlnesc pe Cagatay și pe Yildiz.
Cansu pleacă înainte ca ei să o vadă și să îi spună lui Omer cine este ea.

Șahika vrea să îl facă pe Hasan Ali să renunțe la divorț și neagă vehement că ar fi încercat să îl ucidă. Pe de altă parte, merge serile prin cluburi ca să îi atragă atenția. Hasan Ali îi amintește că încă sunt căsătoriți și îi cere să nu îi strice reputația dar apoi o șochează când îi spune că el se va căsători cu Ender.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.