Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 36 (rezumat)

6,559

Vedat a plecat pe jos prin pădure. A sunat-o pe Nefes și i-a spus că Mercan a mers la el să îl spânzure dar el s-a salvat și altcineva a fost spânzurat în locul lui. După aceea l-a sunat pe Fikret și l-a rugat să îl ajute.
Înainte de asta, Mustafa și Tahir aflaseră de la soțiile lor ce au făcut și au plecat în grabă să îl elibereze pe Vedat fiindcă și-au dat seama că ele sunt intr-o mare încurcătură. După ce și-au dat seama că ar putea să își piardă libertatea, cu toate au regretat faptul că l-au răpit pe Vedat.
Nazar s-a trezit și a văzut că Mercan lipsește și l-a sunat pe Murat să meargă repede la casa de la munte pentru a o împiedica pe Mercan să facă o greșeală. Murat l-a luat pe Fatih și au mers împreună acolo.

Mercan a pornit mașina dar s-a răzgândit și s-a oprit. În momentul acela a ajuns Tahir și a dezlegat-o repede pe Berrak.
Fikret a trimis șoferul după Vedat și l-a adus la el acasă. L-a întrebat ce are de gând să facă cu fetele iar Vedat i-a zis că vrea să le denunțe pe toate pentru răpire fiindcă acasă are camere de luat vederi și poate dovedi acest lucru. Fikret l-a anunțat pe Doruk, omul lui din casa lui Vedat să șteargă înregistrarea video în care apăreau Nazar și Berrak când l-au răpit dar din păcate înainte de a ajunge la Fikret, Vedat și-a sunat un alt om de-al lui și i-a spus să o copieze.

Doruk le-a sunat pe fete și le-a zis să stea liniștite fiindcă a șters înregistrarea. Esma le-a sunat să le anunțe că au o comandă de la colegii săi iar ele au început să pregătească bucuroase tot felul de produse.
Mustafa și Tahir voiau să vadă ce plan avea în minte Vedat pentru a se răzbuna și i-au luat-o înainte. Au mers la Vedat acasă iar Tahir după ce l-a bătut bine l-a amenințat că îl va ucide dacă se mai apropie vreodată de Nefes sau de fiul lui sau de vreun alt membru al familiei. Dimineața, Vedat le-a raportat la poliție iar toate au fost reținute timp de o lună până la proces.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.