Lacrimi la Marea Neagra – Episodul 45 (rezumat) – Nazar fuge de la nunta!

7,446

După ce Fikret și Tahir l-au îngropat pe Vedat, Tahir a mers la conac și i-a spus lui Nefes că de acum înainte nu mai au de ce să se teamă fiindcă Vedat nu mai este.
Dimineața devreme, Fikret a mers la mormântul Nebunului Tahir și a găsit-o acolo pe Saniye. El i-a povestit că a fost nevoit să își împuște fiul iar acum că Vedat nu mai este să le facă probleme, a sfătuit-o să meargă acasă și să repare tot ce a stricat până acum fiindcă viața e scurtă și ar trebui să fie mulțumită că fiii ei nu i-au făcut rușine.

Saniye a mers acasă și de atunci a început să se comporte frumos cu copiii și cu nepoții ei iar pe Nefes a acceptat-o ca pe o fiică. Le-a istorisit tuturor că după ce Tahir s-a născut, Sakine i-a scris o scrisoare în care îi scria că are un copil și îi mai scria că se teme de tatăl ei. De aceea ea i-a dat adresa tatălui lui Sakine fiindcă spera că dacă el își va vedea nepotul se vor împăca și își va aduce copiii și nepotul acasă, în nici un caz ea nu a vrut ca ei să moară. Apoi i-a zis lui Tahir că el va rămâne fiul ei pentru totdeauna iar Mustafa și gemenii sunt frații lui. Mustafa i-a zis că mama lor are dreptate și l-a întrebat dacă vrea ca ei să rămână frații lui iar Tahir i-a zis că așa a fost de la început și că acest lucru nu îl va putea schimba nimeni și și-a îmbrățișat frații cu drag. Saniye și-a cerut iertare de la Nefes și i-a zis că aceea este și casa ei iar ele s-au îmbrățișat după care Tahir a mers și i-a sărutat și el mâna și s-au îmbrățișat.

După aceea Saniye i-a zis lui Nazar să meargă acasă și să îi spună mamei sale că în acea seară vor merge să o ceară în căsătorie pentru Murat. Nazar a mers acasă dar Cemil i-a zis că l-a făcut de rușine destul iar el nu-i va da binecuvântarea și a scos-o afară.
Nefes l-a rugat pe Tahir să o ducă la mormântul lui Vedat fiindcă voia să îi spună tot ce are pe suflet și să îl scoată pentru totdeauna din viața ei. Când au ajuns la casa lui Fikret au aflat că el este bolnav la pat și au mers să îl vadă. Nefes i-a preparat o supă și l-a rugat să o mănânce apoi Tahir a dus-o la mormânt. Nefes l-a rugat pe Tahir să o lase puțin singură, iar după ce l-a înfruntat pe Vedat a plecat ușurată.

De acolo au mers la mormântul lui Sakine să se roage. După ce s-au rugat, Tahir i-a zis lui Nefes că Sakine e o străină pentru el și că el nu știe nici măcar cum arăta fiindcă nu a văzut niciodată o poză cu ea, iar ea nu poate fi mama lui fiindcă el nu a simțit niciodată lipsa mamei. Nefes i-a zis că oricâte rele a făcut Saniye a făcut și un lucru bun, pe acela că l-a iubit ca pe fiul ei și nu i-a spus că părinții lui sunt morți și ea doar l-a crescut pentru ca el să nu sufere. De acolo au mers și la mormântul tatălui său și s-au rugat.

Saniye l-a rugat pe Osman să meargă cu ea să o pețească pe Nazar fiindcă dacă va merge cu Mustafa și cu Tahir este sigură că Cemil s-ar înfuria când îi vede și nu ar fi de acord cu căsătoria. Osman a acceptat și a mers împreună cu Saniye și cu Murat. Când au ajuns, au găsit-o pe Nazar afară pe scări. Cemil i-a primit în casă și i-a servit cu câte o cafea pe fiecare dar când Osman a început discursul Cemil l-a oprit. Ei au plecat spre casă iar pe drum Nazar a leșinat și au dus-o la spital dar medicul le-a zis că nu era nimic grav și că era din cauza stresului și pentru că Nazar nu mâncase toată ziua. După o săptămână Murat și Nazar au făcut nunta dar Cemil nu a vrut să participe și a rămas acasă.
Nazar a fugit de la nuntă iar când a sunat-o Murat să o întrebe unde este, ea și-a cerut iertare de la el apoi și-a închis telefonul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.