Gulperi – Episodul 6 (rezumat)

3,555

Hasan a plecat cu bunicul său acasă unde îi aștepta bunica lui și Kader. Hasan le-a reproșat că i-a mințit pe el și pe frații lui și le-a zis că dacă i-ar fi iubit nu i-ar fi despărțit de mama lor, apoi a aruncat pe masă dosarele pe care i le dăduse Kadir și a plecat. S-a întors acasă la mama lui și și-a cerut iertare de la ea.

Bedriye este disperată fiindcă bunica ei și Kader i-au cerut să se căsătorească cu Ali.
Kadir a aflat că Seyma a trimis-o pe mama lui să vorbească cu Gulperi și tot ea a fost cea care a dat înregistrările procurorului.

Ali încearcă să le convingă pe Kader și pe bunica lui Bedriye să îl ajute să se căsătorească cu ea cât mai repede. Ele îi spun să aibă răbdare și îi promit că vor vorbi cu Yakup dar el nu le crede și aranjează cu un amic de-al lui să o răpească pe Bedriye și să îl ajute să o ducă ilegal în Grecia. Amândoi au asteptat-o pe Bedriye când a ieșit de la școală și au vrut să o răpească dar colegul ei de bancă și alți doi băieți i-au sărit în ajutor și au salvat-o. Când a ajuns acasă Bedriye a luat mai multe medicamente încercând să se sinucidă.

Seyma a convins-o pe Nesli,o prietenă care locuiește în blocul unde stă Gulperi să o ajute ca Gulperi să fie dată afară din locuință.
Yakup a mers la Kadir și i-a spus că el nu va renunța la nepoții lui și
l-a amenințat să stea departe de ei.
Kadir își dă seama că are nevoie de dovezi pentru a-l putea opri și începe să facă cercetări despre moartea lui Eyup.

Hasan a mers să îl viziteze în închisoare pe unchiul său Ejder și i-a reproșat că l-a trădat pe el și pe tatăl său și l-a amenințat să nu se mai apropie vreodată de familia lui. După aceea a mers să se angajeze la o shaormerie. Gulperi a încercat să îl convingă să își continue studiile dar el a preferat să lucreze. Artemis a mers cu prietenii ei la local fără să știe că Hasan lucrează acolo. Prietenii ei erau toți din familii bogate și au încercat să îl jignească dar el nu i-a băgat în seamă. Când a plecat de la serviciu, Artemis îl aștepta afară pentru a-și cere scuze pentru prietenii ei. El a invitat-o la un local din apropiere unde au stat de vorbă după care a condus-o acasă.

Gulperi când a ajuns acasă a găsit-o pe Bedriye în stare de inconștiență și a dus-o de urgență la spital.
Hasan a mers și el la spital, iar când s-a trezit Bedriye, a intrebat-o de ce a luat medicamentele iar ea i-a spus că din cauza lui Ali pentru că bunicii lor vor să o căsătorească cu el cu forța.
Hasan a plecat nervos iar Gulperi a luat un taxi și l-a urmărit.
Hasan l-a sunat pe Ali și ia spus că vrea să îl felicite fiindcă a auzit că se va căsători. S-au întâlnit intr-un bar și Hasan a inceput să îl bată. Tocmai atunci a apărut Gulperi și a intrat să îi despartă dar Ali vrând să îl lovească pe Hasan a rănit-o pe Gulperi.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.