Gulperi – episodul 19 (rezumat)

4,885

Kadir a scăpat din mână biletul pe care era scris răspunsul lui Gulperi înainte să-l citească și nu a putut să-l recupereze. El a fost dus la închisoare iar Gulperi a mers în urma lui cu un taxi și i-a spus că îl iubește și că răspunsul ei este da.

Hasan i-a spus lui Seyma că Artemis a fost răpită. Au mers la poliție împreună cu Barkin și au spus tot ce s-a întâmplat în ultimele două zile. Când au pus cap la cap toate informațiile au înțeles că Artemis a căzut în cursa unei persoane care a pretins că poate să-l ajute pe Kadir.
Cei care au răpit-o pe Artemis au accidentat un bărbat și au fugit de la locul accidentului apoi au plănuit să o ucidă pe Artemis fiindcă se temeau că va depune mărturie împotriva lor.

Hasan a început să o caute pe Artemis cu ajutorul lui Seyit.
Kadir a aflat de la Şeyma ce s-a întâmplat. El se împrietenise cu colegii de celulă și le-a promis că îi va ajuta când va fi eliberat fiindcă nu își permiteau să plătească un avocat. Ei s-au oferit să-l ajute să o caute pe Artemis și au aflat de la prietenii lor că a fost răpită de niște tipi dintr-un cartier periculos. L-au sfătuit să nu spună poliției iar Kadir s-a gândit să apeleze la ajutorul lui Seyit. L-a sunat pe Hasan și i-a spus adresa dar Hasan nu l-a anunțat pe Seyit ci a mers acolo doar cu Gokhan. L-au găsit pe unul dintre cei care au răpit-o și au aflat că ceilalți au dus-o pe Artemis la o cabană și că o vor ucide.

Gulperi a pornit în căutarea unui martor pentru a-l ajuta pe Kadir și a găsit pe cineva care a filmat momentul când Eyup s-a înjunghiat singur. A luat filmarea dar în timp ce se îndrepta spre secția de poliție Eyup a oprit-o și i-a luat geanta.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.