Hercai episodul 5 (rezumat)

9,278

Miran o duce pe Reyyan la conacul familiei din Midyat pentru că este singurul loc unde o va putea proteja de bunicul ei. Când Reyyan o vede pe Azize, o recunoaște și îi spune lui Miran că ea a salvat-o din incendiu și a lăsat-o în piața orașului pentru a o umili. Îi întreabă ce vor de la ea și vrea să plece de acolo însă leșină iar Miran o duce în camera lui apoi îi cere socoteală lui Azize. Gonul face un scandal mare și amenință că se va sinucide. Azize le spune lui Gonul și lui Sultan că îi permite lui Reyyan să stea acolo fiindcă are un plan și răzbunarea lor abia acum începe.
Când se trezește, Reyyan vrea să plece dar Miran o închide în cameră. Reyyan îl roagă s-o lase să meargă la spital la Gul și îi spune că părinții ei sunt acolo și o vor proteja de Nasuh însă Miran nu vrea fiindcă știe că nu s-ar mai întoarce la el și ar pierde-o pentru totdeauna.
Elif, cealaltă nepoată a lui Azize, abia acum află de răzbunarea lor. Ea nu aprobă faptele lor și îi pare rău pentru Reyyan. De la ea află Reyyan că tot ce i-a făcut Miran este o chestiune de răzbunare.

Yaren se folosește de Firat pentru a ajunge la Miran. Se întâlnește cu el și îl convinge că este îngrijorată pentru Reyyan iar Firat îi spune că este la conacul Aslanbey. Tot de la el află că Miran este căsătorit cu Gonul și spune familiei. Azat vrea să meargă după Reyyan dar Handan nu îl lasă să plece fiindcă se teme că Miran îl va ucide.
Zehra merge la conac după fiica ei însă Miran o convinge să o lase acolo fiindcă este singurul loc unde Nasuh nu poate ajunge la ea. Zehra este foarte supărată că trebuie să își lase fiica cu dușmanul ei. Ar fugi din țară cu ea însă nu poate să o lase pe Gul în urmă.  Hazar începe să facă pregătiri pentru a se muta cu toții din oraș.

Azize se teme că Nasuh Sadoglu o va lovi în punctul cel mai slab, care este nepoata sa Elif. Ca să o protejeze, Azize ascunde faptul că este nepoata ei și vor spune în oraș că este fiica servitoarei Esma, mama lui Firat.
Noaptea, Gonul intră în camera lui Reyyan și încearcă să o ucidă. Reyyan strigă după ajutor iar Miran merge într-un suflet la ea apoi îi avertizează pe toți ai casei să nu mai încerce așa ceva iar pe bodyguarzi să fie mai atenți. Toată noaptea doarme la ușa lui Reyyan ca să o păzească.
Reyyan este impresionată că el face atâtea pentru a o proteja. Îl întreabă pentru ce s-a răzbunat pe ea dar el îi spune că este mai bine să nu știe, pentru că ar suferi mai mult dacă ar ști. Dimineața îi dă ei cheia camerei iar Reyyan nu mai încearcă să fugă. Când el pleacă la firmă, ea merge în bucătărie la Esma care o tratează bine și îi spune că Miran nu este un om rău.
Azize vede că Miran o iubește pe Reyyan și se teme că nu îl mai poate controla și că de aici va veni sfârșitul ei. Îi spune lui Reyyan că Miran o ajută doar pentru că îi este milă de ea. Reyyan o crede și când Miran se întoarce acasă, îi spune supărată că nu are nevoie de mila lui. Miran ar vrea să îi spună că o iubește însă îi zice doar că nu vrea să fie ucisă din vina lui apoi merge la familia lui și le interzice să mai vorbească cu ea.

Hazar îi povestește lui Zehra că Miran crede că el l-a ucis pe tatăl lui și se răzbună pe el prin Reyyan. El și Dilşah, mama lui Miran au fost iubiți și urmau să se căsătorească dar când el a plecat în armată, ea a fost căsătorită cu forța cu fiul lui Azize. Când Hazar a aflat că zilnic o băteau și o chinuiau, a fugit cu ea dar oamenii lui Azize i-au găsit. După aceea Nasuh l-a salvat din mâinile lor și de atunci el nu a mai știut nimic despre Dilșah.

Yaren se întâlnește cu Miran cu ajutorul lui Firat și îi spune că Gul este foarte supărată că sora ei nu o vizitează și de când a fost externată nu mănâncă nimic.
Îl convinge să o ducă pe Reyyan la conacul Sadoglu, noaptea când dorm toți și promite că îi va ajuta să intre și să plece în siguranță.
În noaptea aceea, Miran o duce pe Reyyan la sora ei. El o așteaptă în curte și îi spune că dacă nu se întoarce în 20 de minute, va merge după ea și ori vor pleca împreună, ori vor muri împreună acolo. Îi cere să-i promită că se întoarce la el iar Reyyan îi spune că oricum nu are unde să meargă altundeva.
Reyyan ajunge la Gul fără să fie văzută dar când pleacă din camera ei este prinsă de cineva. Văzând că întârzie, Miran merge după ea și cineva apare cu pistolul în spatele lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.