Hercai episodul 46 (rezumat)

10,679

Miran și Reyyan se întorc la conacul Aslanbey pentru că doar de acolo vor afla adevărul despre trecutul familiilor.
Azize îi spune lui Sultan că Aslan s-a îndrăgostit de Reyyan. Amândouă se tem că Miran îl va ucide dar știu că nu vor putea să-l convingă să renunțe la ea și să plece din oraș.
Azize vrea să-l închidă într-o casă până când va fi în siguranță să se întoarcă și îi spune lui Sultan să decidă dacă va pleca cu el sau nu.

Sultan se duce la Aslan și insistă să-i zică lui Gonul că este fratele ei apoi să plece toți trei departe. Aslan se preface că l-a convins și îi spune să facă pregătirile necesare pentru că următoarea zi vor pleca.
Mahfuz găsește niște medicamente în biroul lui și află că suferă de o boală psihică. Îi spune lui Sultan că în ultimul timp comportamentul lui a fost cam ciudat și că nu i se pare normal că a decis brusc să plece dar ea nu-l ascultă.
Aslan pregătește o casă în afara orașului unde să locuiască cu Reyyan.
Azize știe că Aslan nu a renunțat la Reyyan și îl răpește și îl închide într-o casă. Fiindcă și-a întrerupt tratamentul, Aslan începe să aibă halucinații.

Nasuh este plecat de câteva zile în alt oraș iar Cihan trimite oameni să-l protejeze în caz că Miran va încerca să-i facă ceva. Atunci află că Nasuh nu este unde credea și că a dispărut.
Sultan îi spune lui Cihan că Hanife este sora lui Azize iar în schimbul acestei informații Cihan îi dă pagina din jurnalul lui Elif pe care este scris că ea l-a lăsat pe soțul ei să moară în accident.
Cihan caută apoi ceva indicii în camera lui Hanife și găsește o fotografie cu ea când era adolescentă iar pe spatele ei este scris că a fost făcută la ferma lor. Își dă seama că problema lui Azize cu ei este una mult mai veche. Azat îl vede în cameră și merge să-l întrebe ce face acolo. Cihan nu-i spune dar scapă fotografia și mai târziu Azat o găsește.

Azize îi trimite un mesaj lui Melike de pe telefonul lui Hanife în care îi spune că demisionează și pleacă din oraș. Harun și Aslan încă o caută.
Gonul stă la hotel și a vrut să se sinucidă după ce l-a împușcat pe Miran însă a oprit-o Azat. Miran merge la ea și îi spune că el a iertat-o dar nu vor putea să mai locuiască în aceeași casă. O sfătuiește să se lupte să înceapă o nouă viață. Gonul îi spune că bunica lor a constrâns-o să divorțeze mințind-o că fratele ei trăiește. Miran își dă seama imediat că este posibil ca Aslan să fie fratele ei, că el vrea să se răzbune pe Azize și că s-a îndrăgostit de Reyyan și asta i-a dat toate planurile peste cap.

Miran se duce să vorbească cu Aslan. Fiindcă nu este nimeni acasă, sparge ușa și intră în biroul lui unde găsește o fotografie cu Reyyan alături de care este scris că va fi a lui. După aceea află de la Mahfuz că Aslan trebuia să plece cu Sultan și cu Gonul dar a dispărut.
Miran își amintește că a auzit recent că Azize a închiriat o casă și se gândește că Aslan este acolo. La finalul episodului Miran îl găsește pe Aslan, îl duce la conac și îi spune lui Azize că știe că este nepotul ei.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 46 de la TV este episodul 42-43 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.