Căsătorie cu bucluc episoadele 23-26 (rezumat) Kerem și Ayse decid să divorțeze

0 2,317

Kerem merge cu Ebru la Volkan acasă. Kerem se comportă foarte distant iar ea își dă seama că el își iubește soția. Îi spune că se bucură pentru el fiindcă în sfârșit a găsit femeia pe care o căuta și ar trebui să o prețuiască.
Kerem merge acasă dar în sinea lui nu recunoaște că este îndrăgostit de Ayse. La rândul ei, Ayse nu vrea să accepte că îl iubește.
A doua zi dimineața, când familia este la micul dejun, află cu toții că Samet lipsește și că nu a fost acasă toată noaptea.
Muhsin îi trimite pe Kerem și pe Ayse să îl caute pe Samet. După multe căutări, îl găsesc acasă la Gonca.
Din cauza că Samet băuse cam mult noaptea trecută, nu a avut curajul să meargă acasă. Volkan a vrut să îl ducă acasă la el dar nu avea cheia fiindcă era la Kerem. Dimineața devreme, Gonca i-a găsit pe amândoi pe o bancă în fața companiei și i-a dus acasă la ea

Nazmiye și Melahat nu au reușit să își vândă produsele cosmetice și s-au gândit să invite familia lui Kerem la cină în speranța că vor cumpăra ceva. După cină ele își prezintă produsele dar Yelda și Hulya le privesc cu dispreț și refuză să cumpere lucruri ieftine. Lui Muhsin îi este milă de ele și le spune că apreciază munca lor și le cumpără toate produsele apoi le va face cadou angajatelor din compania sa.
A doua zi, Hulya o sună pe Nazmiye și îi spune că Yelda a invitat câteva prietene la ea acasă și dacă vrea poate să vină să le prezinte produsele. Nazmiye merge împreună cu Melahat. Yelda când le vede se simte jenată față de prietenele ei dar cu mult tact reușește să salveze situația.
Mai târziu, Ayse îi mulțumește că le-a luat apărarea mamei și cumnatei sale în fața acelor femei, dar Yelda îi spune că nu a făcut nimic pentru ea și ar trebui să își cunoască locul fiindcă orice ar face nu va fi niciodată demnă de familia sa.
Ayse se necăjește foarte mult și se hotărăște să divorțeze.

Volkan glumește cu Kerem că este îndrăgostit de Ayse dar Kerem se enervează și se ceartă cu el.
Muhsin nu se simte prea bine și merge la medic. Medicul îi spune că trebuie neapărat să se opereze și îi dă timp o lună pentru a se hotărî pentru operație.

Ayse si Kerem decid să divorțeze. Ea pleacă să vorbească cu fratele ei iar Kerem merge să îi spună tatălui său de hotărârea lor.
Când îl vede, Muhsin îi spune că apreciază faptul că s-a schimbat foarte mult de când s-a căsătorit cu Ayse și vrea să transfere compania pe numele lui în mai puțin de o lună fiindcă nu are rost să mai aștepte 6 luni.

Ayse merge acasă necăjită și îi spune lui Riza că orice ar face familia lui Kerem nu o acceptă și vrea să divorțeze. Riza îi spune că este de partea ei și poate să se întoarcă liniștită acasă. În timp ce ei discutau se aud strigăte afară. Ayse și Riza ies la geam. Kerem striga cât putea de tare că o iubește pe Ayse și nu poate trăi fără ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.