Destăinuiri episodul 4 (rezumat)

785

În cel de-al patrulea episod al serialului “Destăinuiri”, Nesrin încearcă să se obișnuiască cu noua ei viață, în timp ce Mehmet începe încet să vadă adevărul, să își recunoască greșelile și să înțeleagă ce l-a determinat să ajungă aici și cum se poate schimba.
Nesrin povestește că deși a plecat de acasă și acum este în siguranță, are coșmaruri cu Mehmet în fiecare noapte.
Regretă că nu l-a părăsit mai demult dar povestește cum a plecat la părinții ei odată, când a bătut-o grav iar mama ei i-a spus să se întoarcă acasă. La rândul ei și ea a îndurat bătăi de la soțul ei dar nu a divorțat pentru că a crezut că nu va putea să crească singură copiii. A învățat-o pe fiica ei să facă la fel.
Mehmet încă este furios și agresiv și continuă să își învinuiască soția și copiii pentru comportamentul lui.
Nesrin povestește cum ea și copiii lor sunt tot timpul speriați în prezența lui și cum au uitat să se bucure sau să râdă și nu au niciodată pace.
Mehmet spune că vrea să se schimbe dar doctorița îi spune că până își pune furia sub control, e mai bine să locuiască separat și că îi va da un tratament care să îl ajute.
Cei doi pleacă dar nu mai fac altă programare ci vor încerca să își repare viețile singuri cu îndrumările primite de la doctorița Manolya.

Alya începe să povestească despre familia ei. S-a născut într-un conac mare, într-o familie numeroasă și bogată. Bunica ei, capul familiei, era o femeie aspră și o dușmănea pe mama lui Alya și nu a vrut-o de noră. O umilea mereu pentru că nu a născut un băiat. De aceea, mama lui Alya nu a iubit-o pe Alya niciodată, nu s-a ocupat de ea, nu se interesa dacă a mâncat sau nu, o ignora tot timpul.
De fapt toți din familia aceea numeroasă o tratau la fel. Ea era mereu singură, ascunsă într-un colț și refugiată într-o carte.

Meliha povestește cum după moartea lui Guler, ea și frații ei au început să lucreze și au reușit să se întrețină, cum o vecină cumsecade i-a ajutat, cum au fost acceptați și bine văzuți în cartier.
Surorile și frații ei s-au căsătorit din iubire pe rând și toți sunt fericiți.
Apoi i-a venit și rândul ei. Namik, proprietarul casei în care locuia cu chirie, și-a pierdut soția și căuta să se recăsătorească. A pus ochii pe ea pentru că era frumoasă.
Meliha a acceptat deși nu simțea nimic pentru el și nici măcar nu îl cunoștea bine.
Din cauza diferenței de vârstă dintre ei și pentru că simțea că ea nu îl iubea, în curând el a devenit foarte gelos și nu îi permitea să iasă din casă. Fiul lui, Necdet o apăra uneori și Namik era gelos și pe el.
La urmă, Meliha povestește cea mai mare durere a ei. A mai avut o fiică, semăna leit cu mama ei, era frumoasă și îi plăcea viața. Într-o zi Meliha a certat-o rău pentru că s-a întors seara târziu acasă.
La scurt timp după aceea, fata a murit într-un incendiu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.