Dragostea in alb si negru – Episoadele 31,32,33 (rezumat)

0 1,431

După cearta cu Namik, Asli o întreabă pe
Yeter de ce i-a ascuns adevărul fiului său și nu i-a spus că Namik este tatăl lui. 
Yeter o întreabă dacă are de gând să îi spună lui Ferhat că Namik este tatăl lui și încearcă să o convingă că atât Ferhat cât și Yigit și Gulsum vor suferi dacă ar afla adevărul.

Namik îi spune lui Ferhat că nu îi place deloc faptul că Asli l-a schimbat foarte mult și îl întreabă dacă o iubește sau doar vrea să își țină dușmanul aproape. Îi mai spune că trebuie să aleagă între soția lui sau să fie de partea familiei.

Abidin îi spune lui Gulsum că a găsit o femeie în sat care poate să alăpteze copilul și o roagă să meargă și ea cu ei.
Când ajung într-un loc mai retras el oprește mașina și îi spune că poate să alăpteze copilul si îi explică că a auzit-o când a vorbit cu mama ei și așa a aflat adevărul și de aceea a trimis-o pe Safiye departe. Îi spune că nu știe cine este tatăl și nici nu vrea să știe și vrea ca acesta să fie secretul lor. Îi cere să nu spună nimănui, nici chiar mamei sale.

Asli îl roagă pe Ferhat să o ducă la mormântul tatălui ei iar Yeter îi vede că pleacă împreună.
Yeter îi spune lui Namik că Asli știe că el e tatăl lui Ferhat și se teme că îi va spune fiindcă au plecat împreună. El îi zice că acum înțelege de ce ea i-a vorbit cu atâta aroganță și îi promite că se va ocupa el de ea. Yeter îl roagă să nu o ucidă fiindcă Ferhat își va da seama că a fost el, iar Namik îi arată un dosar în care sunt secrete legate de trecutul lui Asli.

Asli îl duce pe Ferhat  la casa în care a copilărit, apoi împarte dulciuri la vecinii din cartier. După aceea el o duce la spital pentru a-și verifica pacienții iar el pleacă si o lasă cu Mutul. Ea îi cere să o ducă acasă la Yigit fiindcă vrea să stea de vorbă cu Suna. Ferhat când afla că ea a fost acasă la Yigit se supără foarte tare pe ea și îi spune că nu o va mai lăsa să părăsească casa singură.

Ebru îl sună pe Cem și îi spune plângând să meargă urgent la ea acasă. Când ajunge, ușa de la intrare era deschisă și se vedea că a fost forțată iar pe Ebru
o găsește plângând în salon unde toate lucrurile erau împrăștiate. Ea îl minte că a fost atacată de un bărbat. De fapt ea și-a pus oamenii să forțeze ușa și să facă dezordine în lucrurile din casă și a cerut fie lovită peste față pentru a fi mai convingătoare.  Ebru îl roagă să nu o lase singură iar Cem crede că este sinceră. Pentru prima oară el îi spune că este îndrăgostit de ea iar Ebru se preface că și ea îl iubește.
A doua zi Ebru merge acasă la Asli și îi dă vestea că Cem a cerut-o în căsătorie.

Namik îl cheamă pe Cuneyt din vacanță și îi dă un dosar în care erau dovezi că în urmă cu 5 ani un pacient de-al lui Asli a murit în urma unei operații. Îi cere să ducă dosarul familiei și să le ofere o sumă de bani și să îi convingă să o dea în judecată și să mintă că Asli le-a oferit bani ca să tacă.
Cuneyt face cum i-a cerut Namik dar soția celui decedat nu acceptă să o dea în judecată pe Asli, în schimb fiul ei vrea să se răzbune fără ca mama lui să știe. Îl întreabă pe Cuneyt unde o poate găsi pe Asli iar Cuneyt îi spune să aștepte vești de la el.

Ferhat se întoarce seara acasă băut și se ceartă cu Asli intenționat pentru a auzi ceilalți din casă.
Când adoarme, Asli îl privește cu compasiune și îi mângâie fața.
A doua zi dimineața, Namik îi zice lui Ferhat că a înțeles că a decis să se dea de partea familiei și să o scoată pe Asli din viața lui și îi cere să scape de ea. Ferhat îi zice să nu se atingă de ea. Namik nu zice nimic dar este hotărât să o elimine.
Namik își anunță familia că a hotărât să se căsătorească cu Idil.
Ferhat o duce pe Asli la aeroport și îi zice că este liberă să plece oriunde vrea. El pleacă dar nu vede că au fost urmăriți de un tip cu motocicleta. Era băiatul care îi promisese lui Cuneyt că se va răzbuna pe Asli.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.