Dragostea în alb și negru episoadele 37-38-39 (rezumat)

0 2,415

Cem îl arestează pe Ferhat.
Yigit îl așteaptă la secție și îi spune că e sigur că de data aceasta nu este vinovat. Ferhat i-o încredințează lui pe Asli.
Asli lucrează cu Yigit toată noaptea pentru a găsi dovezi că este nevinovat.

Următoarea zi Ferhat este transferat la închisoare fiindcă nu a negat acuzațiile. Scopul lui este să ajungă în închisoarea unde a fost Sahin pentru a afla dacă are rude care să îl răzbune.
Ebru aranjează să fie ucis acolo dar Ferhat scapă cu bine.
Se împrietenește cu un coleg de celulă, Azad, și află de la el că Sahin a avut o fiică, care este medic. Ferhat își dă seama că Ebru este fiica lui și este disperat că nu poate să o anunțe pe Asli.

Între timp, Namik a aranjat ca Yilmaz să își schimbe declarația și să îi spună lui Cem că Ebru l-a instigat să o împuște pe Asli.
Tot atunci, Asli este acasă la Ebru și găsește dovezi că ea este fiica lui Sahin. Îl sună pe Yigit și îi spune iar Ebru aude conversația lor și vrea să o ucidă dar ajunge Yigit și o salvează, împușcând-o pe Ebru.

Yigit este arestat pe perioada investigațiilor iar Ferhat este eliberat.
Ferhat îl vizitează și e devastat fiindcă a ajuns acolo pentru că el i-a cerut să o protejeze pe Asli. Îi spune lui Namik să angajeze cel mai bun avocat pentru el însă lui Namik îi convine să fie arestat ca să nu îl mai poată investiga.

Azad l-a rugat pe Ferhat să îi ducă o scrisoare lui Ayhan, fiica lui.
Când Ferhat merge la Ayhan și îi dă scrisoarea, ea îi spune că a făcut o greșeală că nu a citit-o, fiindcă în ea scrie să îl ucidă pe tipul care i-o va aduce. Oamenii ei înarmați, îl înconjoară și îndreaptă armele spre el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.