Hercai episodul 67 varianta TV (rezumat)

0 657

Miran îi face o surpriză lui Reyyan, organizând o petrecere de nuntă la care îi invită pe cei dragi fiindcă ei nu au avut parte de o nuntă adevărată.
Azra și Zehra află situația lui Reyyan și insistă să facă avort dar nici ele nu reușesc să o convingă.

Omul lui Fusun îi urmărește pe Azat și pe Gonul și îi fotografiaza împreună iar Fusun merge apoi la Cihan și îi spune să o ceară pe Gonul de la familie dacă au gânduri serioase, nu să se întâlnească pe ascuns. Cihan nu este de acord cu relația lor iar scopul lui Fusun este să îi facă pe cei din familia Sadoglu să se distrugă între ei.
Miran și Reyyan îi susțin pe cei doi îndrăgostiți și le sunt alături când se căsătoresc pe ascuns apoi îi ajută să plece din oraș fără știrea familiilor.

Seara este nunta lui Miran și Reyyan. Azize apare acolo neinvitată, la insistențele lui Nasuh. Hazar pleacă dar Reyyan o îmbrățișează și îi spune bunică, ceea ce îi face foarte fericiți pe Azize și pe Nasuh.
Dilsah o șochează pe Reyyan când îi spune că s-a decis ca după ce ea va muri, să îl căsătorească pe Miran cu Azra. Pe deasupra o șantajează și îi cere s-o ajute să îi apropie pe cei doi. Reyyan este șocată și îi spune că nu se va întâmpla așa ceva și că dacă continuă să o amenințe, îi va zice lui Miran și o vor trimite din casa lor.

Cihan află de la Fusun că Azat și Gonul s-au căsătorit și au plecat cu ajutorul lui Miran.
Furios, se duce la nuntă înarmat și vrea să îl împuște pe Miran, acuzându-l că vrea să îl îndepărteze pe Azat ca să fie singurul moștenitor.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.