Infidelul episodul 48 (rezumat)

9,989

Aras neagă că l-ar fi lovit pe Ali și le spune lui Asya și lui Volkan să meargă acasă să se uite pe înregistrarea camerei de supraveghere.
Ali a șters înregistrarea iar Asya nu știe pe cine să creadă, în timp ce Volkan este sigur că Ali nu minte.
A doua zi, Aras trimite pe cineva să recupereze înregistrarea.
Asya îl pedepsește pe Ali luându-i toate electronicele. Și Volkan e șocat că Ali a mers atât de departe. El încă încearcă să o facă pe Asya să se despartă de Aras, învinuind-o pentru comportamentul lui Ali.
Asya face tocmai opusul. Își cere scuze de la Aras pentru că nu l-a crezut și îi spune că vrea să se căsătorească cât mai curând.
Când Ali îi spune că dacă se căsătoresc, el se mută la Volkan, Asya îi spune să facă cum dorește.

Melih și Bahar se mută în Ankara.
În episodul anterior, un tip pe nume Onur a salvat-o pe Derin când era urmărită de Nadir.
Ca să îl facă gelos pe Volkan, Derin acceptă invitația lui Onur la petrecerea unui prieten, neștiind că acel prieten este Aras. Când Aras îl vede pe Onur cu Derin, îl sfătuiește să fugă de ea și să nu se uite în urmă.

Nil s-a despărțit de Selcuk când a aflat că Ceren este însărcinată.
Volkan îl sfătuiește pe Selcuk să nu se căsătorească cu Ceren dar el nu știe ce să facă pentru că nu ar vrea ca copilul lor să crească fără tată.

Leyla o instigă pe mama lui Aras împotriva lui Asya. Aras o întreabă pe mama lui cine a ajutat-o să se ascundă atâția ani dar ea nu îi spune de Haluk pentru că nu vrea să aibă probleme cu el.

Este ziua de naștere a lui Aras și cuplul anunță la petrecere că se vor căsători peste două săptămâni.
Leyla îl duce pe Ali la petrecere ca să facă o scenă.
Volkan merge și el acolo și le privește cu lacrimi in ochi pe cele două femei din viața lui, Asya care este lângă Aras și Derin alături de Onur.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.