Infidelul episodul 49 (rezumat)

9,229

Aras și Asya anunță la petrecere că se vor căsători peste două săptămâni. 
Ali nu are reacția așteptată de Leyla pentru că știa deja. În timp ce Asya și Aras pleacă mai repede de la petrecere ca să îl ducă pe Ali acasă, Volkan se ascunde să nu îl vadă apoi o ia pe Derin de lângă Onur și o duce acasă, fiind gelos.

Aras găseşte documentele pe care Leyla le-a semnat în numele lui când el a avut amnezie și reușește să o trimită înapoi în Londra amenințând-o cu ele.
Pe de altă parte, Aras îi spune lui Asya că vrea să cumpere o casă pentru ei fiindcă nu vrea să locuiască în casa în care ea a locuit cu Volkan.
Când o duce să îi arate o casă frumoasă aleasă de el, sunt șocați să vadă pe perete un mesaj de amenințare.
El crede că Leyla l-a scris înainte de a pleca și vrea să caute altă casă dar Asya îi spune să o cumpere fiindcă își dă seama că Volkan l-a scris.

Selcuk îi cere sfatul lui Haluk iar el îi spune să nu renunțe la Nil dar să își asume responsabilitatea pentru copil. Îi spune, de asemenea, că regretă că i-a alungat pe el și pe Hicran în trecut și îi invită la cină în familie în acea seară pe el și pe Nil.

Volkan află că Aras a cumpărat casa lui în episodul anterior și îi cere lui Haluk să îi împrumute bani ca să o cumpere înapoi. Pentru că Haluk refuză, Volkan îi spune lui Aras că Haluk este cel care a mințit-o pe mama lui că el a murit. Aras o întreabă pe Ayse dacă este adevărat iar femeia îi spune că Haluk a făcut-o să creadă că va fi învinuită pentru incendiu și a făcut-o să își schimbe numele.
Aras merge apoi la firma lui Haluk să îi ceară socoteală. Asya merge cu el dar așteaptă afară până când ei vorbesc.
Lui Haluk i se face rău când aude reproșurile lui Aras și merge în baie. Aras crede că se preface și pleacă cu Asya. După aceea, secretara îl găsește pe Haluk care a făcut infarct și a murit.
Familia lui îi învinuiește pe Asya și pe Aras. .
Derin face o scenă când Asya merge la înmormântare. Selcuk merge la Aras și îl atacă . Atunci Aras se hotărăște să se întoarcă în Londra și îi propune lui Asya să plece cu el.
În același timp, Gönül îl pune pe Volkan la conducerea companiei și în schimb îi cere să o ajute să se răzbune pe Aras.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.