Rămâi lângă mine – episoadele 16,17,18 (rezumat)

0 881

Când apare Demir, Salih îi cere explicații pentru faptul că l-au mințit că este nepotul lui Leyla și lui Firuze. Demir vrea să îi spună adevărul și zice că într-adevăr nu e tocmai nepot, dar lui Firuze îi vine idea și minte că este fiul fratelui lor vitreg. Demir lasă lucrurile așa fiindcă nu vrea să o supere pe Selin.

Salih îi zice lui Demir că nu este liniștit până nu își mută lucrurile din casa lui Selin iar Demir îi promite că în câteva zile va rezolva problema și le va muta în altă parte.
La cină, Leyla și Firuze încearcă tot posibilul pentru a o face pe mama lui Selin să înțeleagă că Selin și Demir se potrivesc foarte bine împreună.
După cină Salih rămâne pe terasă cu Demir și îi pune mai multe întrebări printre care de unde este și unde sunt părinții lui. Demir îi răspunde că părinții lui s-au despărțit când a fost mic și a crescut singur prin internate și în străinătate.
Până la urmă Salih devine mai prietenos și încep să aibă o conversație mai plăcută.
Părinții lui Selin pleacă primii iar Selin le spune că trebuie să se întoarcă la firmă fiindcă o așteaptă colegii și vor lucra până târziu.
Selin îi mulțumește lui Demir pentru că nu le-a spus nimic părinților săi despre problema lor cu casa. El îi spune că nu îi place să mintă și îi propune să încerce să rezolve problema cu casa cât mai curând.

După ce pleacă Selin și părinții ei, Demir vrea să meargă la hotel dar Firuze și Leyla îl roagă să rămână la ele la vilă până va putea să se întoarcă acasă. El nu vrea să rămână dar Firuze se preface că se simte rău din cauza supărării iar Leyla începe și ea să se plângă că i-a crescut tensiunea. În felul acesta ele îl conving să rămână și sunt foarte fericite și chiar și-ar fi dorit ca el să fi fost nepotul lor.
Ele sunt foarte grijulii cu el să nu îi lipsească nimic iar mai târziu după ce Demir adoarme merg amândouă în camera lui și împrăștie parfumul lui Selin în cameră, în speranța că el o va visa și se va îndrăgosti de ea și atunci problema lor cu casa ar fi rezolvată. Dar chiar atunci îl sună Yildirim și îi spune că trebuie să se întâlnească imediat. Leyla și Firuze se ascund să nu le vadă Demir dar
când se ridică din pat se împiedică de ele. Ele se scuză că au mers să vadă dacă avea nevoie de ceva iar Demir le iartă.
Când vrea să se îmbrace nu își găsește hainele fiindcă ele le-au pus la spălat așa că este nevoit să plece în pijama. Demir merge acasă să își ia alte haine și o trezește pe Selin. Părinții lui Selin dormeau în camera lui așa că o trimite pe ea să îi aducă niște haine. Selin intră în cameră iar Demir o aștepta la ușă. Tatăl ei se trezește și era aproape să îi prindă dar în final au reușit să ia valiza cu haine iar Demir a mers să se întâlnească cu Yildirim.
Yildirim l-a chemat să îi spună că Alara l-a sunat și s-a plâns la el că Demir a dezamăgit-o. El își cere scuze de la Yildirim dacă a suparat-o pe Alara dar spre surprinderea lui, Yildirim îi spune că doar voia să îi mulțumească fiindcă datorită lui, Alara l-a sunat după mulți ani.

Salih merge sa îi facă o vizită lui Selin la firmă dar ea nu este acolo în momentul acela. Merve și Ayda fac tot posibilul ca el să nu afle că Demir este șeful lor. El îl vede pe Burak acolo și le întreabă cine este iar ele îi spun că este fiul patronului. Lui nu îi convine că Burak a fost în vizită acasă la Selin seara târziu și se gândește să aibă o discuție serioasă cu Selin.

Selin le spune colegilor ei că și-a dat seama că Demir este un om bun și nu mai este sigură că vrea să îl facă să plece din firmă și regretă că a avut idea cu clientul dificil. Bora îi zice că e prea târziu fiindcă deja au început să lucreze cu Esen. Din păcate ei nu știau cât de periculoasă este Esen.
Merve și Bora decid să se logodească în secret pentru a nu afla Demir.
Selin ajunge acasă de la serviciu iar Salih o ia deoparte să discute cu ea. Îi spune că nu este de acord ca Burak să meargă când dorește acasă la ea iar Selin îi zice că Burak e prietenul ei de la serviciu și a căutat-o doar atunci acasă fiindcă a avut ceva probleme dar nu se va mai repeta fiindcă a avut ea grijă și l-a certat bine. Chiar în momentul acela Burak apare cu un buchet de flori. Salih îi ține morală iar Burak își cere scuze încă odată.

Vedat îi spune lui Demir să își sune tatăl fiindcă insistă că vrea neapărat să vorbească cu el dar Demir nici nu vrea să audă.
Urmatoarea noapte Demir merge să doarmă la hotelul lui Yildirim. Alara îl sună și îi spune că trebuie să discute cu el ceva important despre proiectul pe care l-au făcut împreună. Demir îi spune că este la hotel și îi dă întâlnire a doua zi dimineața pentru a lua micul dejun împreună.
Tatăl lui Demir îi scrie lui Vedat că este deja pe drum fiindcă nu mai așteaptă să îl sune Demir iar a doua zi va merge la el acasă. Vedat încearcă să îl anunțe pe Demir dar el nu îi răspunde și o sună pe Selin.
Selin il sună pe Demir dar el nu aude telefonul. Selin merge la hotel și îi spune că tatăl lui vine la el acasă și trebuie să facă ceva pentru a nu se întâlni cu părinții ei.
Părinții lui Selin își dau seama că ea nu este acasă și nu înțeleg unde ar fi putut pleca la o oră așa de târzie.
Demir o întreabă pe Selin de unde a aflat de tatăl lui iar ea îi spune că Vedat a sunat-o pe Merve iar Merve a întrebat-o pe ea dacă știe unde l-ar putea găsi pe Demir. Demir o întreabă dacă cumva le-a spus colegilor că ei locuiesc în aceeași casă și îi cere să îi spună adevărul, iar dacă are ceva să îi spună va trebui să îi spună atunci fiindcă a doua zi va fi prea târziu. Selin vrea să îi zică ceva dar este întreruptă de sosirea Alarei.
Alara îi spune lui Demir că nu a putut aștepta până dimineața și a vrut să îi facă o surpriză.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.