Rămâi lângă mine – episoadele 10, 11,12 (rezumat)

0 983

Burak regretă că a trimis-o pe Selin cu plicul cu fotografii la Yildirim și merge să o oprească.
Yildirim crede că în plic sunt documente legate de firma lui dar Selin îi spune că este un cadou pentru el și ar trebui să îl vadă doar când este singur.
Alara salvează situația cerându-i lui Yildirim să îi ierte și îi spune că Demir a adus-o acolo.
Yildirim ia plicul și îl pune pe birou. Din fericire, când Yldirim nu este atent, Demir reușește să ia plicul și să îl schimbe cu alt plic care conținea niște documente pe care el trebuia să i le aducă lui Yildirim.

Merve și Ayda sunt îngrijorate că Demir le va concedia dar Selin le spune că doar ea este vinovată pentru neînțelegerile cu Yildirim și a hotărât să demisioneze.
Când Demir se întoarce la firmă le spune tuturor că Yildirim a acceptat să lucreze în continuare cu ei.
Selin merge la el în birou și îi duce cererea de demisie. El le cheamă pe Merve și pe Ayda iar după ce le critică pe toate trei, rupe cererea lui Selin și le spune că va trebui să rămână la firmă până își îndreaptă greșelile, iar cine va încerca să plece nu își va mai găsi de lucru în altă parte, nici în țările vecine nici în cele îndepărtate.

Burak își dă seama că dacă Yildirim va vedea fotografiile vor avea probleme și încearcă să recupereze plicul dar nu îl găsește.
După ce vede fotografiile cu care Burak voia să îl amenințe pe Yildirim, Demir îl cheamă pe Burak la el și îl ceartă, îi spune că nu trebuia să le implice pe fete și îi cere ca de aici înainte să stea departe de angajați, în special de Selin.

Leyla și Firuze încearcă din nou să îi ajute pe Demir și pe Selin să se îndrăgostească. Ele cumpără niște cadouri pentru ei, în special o rochie elegantă pentru Selin și merg la ei în vizită. Ele o conving pe Selin să probeze rochia, în speranța că Demir va vedea cât de atrăgătoare este Selin.

Selin si colegii ei se întâlnesc cu toții la cafenea și discută cum să îl convingă pe Demir să plece de la firmă. Ei se gândesc să îi aducă un client foarte pretențios care să îi facă probleme.
Burak le dă idea să o aducă pe Esen, o tipă dură și periculoasă cu care el a avut unele afaceri și care îl amenința de un timp să îi transfere din contul firmei o sumă mare de bani.
Spre surprinderea lor, Demir apare în momentul acela și îi întreabă despre ce discută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.