Flăcările destinului Episoadele 61,62,63 (rezumat) Cemre se răzbună pe Celebi

2,086

După ce Celebi îi vede pe Cemre și pe Ozan că se sărută, se întoarce la mașină fără ca ei să știe că a fost acolo.
Celebi îi dă ordin lui Adnan să îl ucidă pe Ozan.
Când Cemre ajunge acasă, Celebi o lovește în cap cu un obiect. Cemre cade jos și își pierde cunoștința.
A doua zi dimineața, când Cemre se trezește ușa camerei era încuiată.
Înainte să meargă la școală, Gunes merge să își salute mama și vede că ușa este încuiată. Cemre îi spune că a pierdut cheia dar o va găsi și o roagă să își pună o agrafă roșie în păr, fiindcă acesta era semnul între ea și Ozan că totul este bine. Cemre nu voia ca Ozan să știe ce s-a întâmplat cu ea.

Ozan o aștepta pe Gunes în curtea școlii și Gunes îi spune că mama ei era încuiată în cameră. Ozan îi dă o cutie și o roagă să o dea lui Cemre în secret când ajunge acasă.
Când deschide cutia, Cemre găsește un microfon și un bilet în care Ozan îi scria să îl pună într-un loc unde conversațiile lui Celebi pot fi ascultate.

Cemre îl roagă pe Celebi să nu îi facă nimic lui Ozan și jură că nu se va mai întâlni niciodată cu el. El îi spune că oricum nu îl va mai putea vedea fiindcă tot timpul când va ieși din casă va fi însoțită. Deocamdată o lasă să iasă din cameră, nimic mai mult.
Omer o cere în căsătorie pe Ruya dar ea îl refuză. Mai târziu, Ruya își ia lucrurile de acasă de la Omer și se mută la Cicek.

Celebi îi întinde o capcană lui Ozan. Îi cere lui Adnan să îi trimită o scrisoare anonimă lui Ozan în care îi scrie că știe adresa din Elveția unde o ascunde Celebi pe Esin Ece și dacă este interesat să aștepte vești de la el. Mai târziu, Adnan pune un tip să îl sune pe Ozan și să îl cheme la o adresă pentru a discuta, dar îi cere să meargă singur. Când ajunge acolo, Adnan îl aștepta și voia să îl împuște. Din fericire, Ozan aflase de la Cemre despre planul lui Celebi și s-a prefăcut că merge singur, dar Omer a fost și el acolo pentru a-l salva. Imediat după aceea au ajuns profesorul Altan și cu comisarul Korkut iar Adnan a fost arestat. Mai târziu Adnan este eliberat dar Korkut îi spune că va fi urmărit.

Serkan o ajută pe Ruya în cazul lui Tomris. Serkan îi găsește pe cei doi angajați de la spital care au depus mărturie falsă împotriva lui Tomris și îi convinge să spună adevărul.

Bulent îl aude pe Atlas când îi povestește lui Cicek că cu câtva timp în urmă pe când Shimal trăia, într-o seară l-a văzut pe Bulent de pe geam că a lovit un bărbat după care l-a dus într-un beci și de atunci nu l-a mai văzut pe omul acela. Bulent și-a dat seama că copilul l-a văzut și l-a amenințat că dacă spune
cuiva vreodată atunci le va duce și pe mama și pe bunica lui acolo și din cauza aceea de atunci el nu a mai vorbit nimic cu nimeni.
Cicek merge în beci pentru a vedea dacă găsește ceva acolo. Bulent o urmărește și încearcă să o ucidă.
Atlas îl sună pe Iskender și îi spune ce s-a întâmplat iar Iskender ajunge la timp și o salvează pe Cicek.

Cemre instalează microfonul în biroul lui Celebi. Seara, in casa lui Celebi are loc o reuniune printre care participă și Dursun. Cemre se comportă politicos cu oaspeții lui așa că Celebi nici nu bănuiește ce a pus la cale.
La un moment dat Celebi și Dursun merg în birou și discută despre marfa pe care trebuie să o transporte neștiind că sunt înregistrați. Adnan este prins cu oamenii lui Dursun în timp ce transportau marfa, iar imediat după aceea Celebi și Dursun sunt arestați.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.