Infidelul episodul 16 (rezumat)

4,838

Fără să știe Volkan, Derin îl convinge pe Ali să se mute cu ei, astfel Volkan nu va mai trebui să se întâlnească cu Asya sub pretextul că merge să își vadă fiul.
Când Volkan află că Ali va rămâne la ei câteva zile, încearcă să se opună și să îl convingă pe Ali să se întoarcă acasă dar nu poate.
Asya e de acord ca Ali să rămână la el în weekend dar apoi vrea să îl ducă la psiholog.
Bahar merge cu Derya acasă la Volkan la cină pentru a discuta cu Ali. Crezând că așa îl va face să se întoarcă acasă, îi spune că Asya a primit o ofertă de muncă în Istanbul și va pleca dacă el s-a decis să locuiască la tatăl lui.

Derya îi spune lui Volkan că Mert a aflat că el nu este un arhitect atât de renumit precum spune și că nu este responsabil de proiectul din America cu care se lăuda. Într-adevăr Gonul este cea care a spus presei despre succesul lui Volkan pentru a-i construi o reputație bună.

Selcuk primește banii de la Hakan și este de acord să nu îi mai deranjeze familia și să plece.
Își ia rămas bun de la Nil apoi merge la Asya și după ce îi multumește pentru că l-a ajutat când a căzut de pe clădire, o roagă să aibă grijă de Nil.
Mama lui îl caută la spital și Asya îi dă numărul lui de telefon dar Selcuk îi închide telefonul când îl sună.

La insistențele familiei, Ali merge la școală dar când un coleg îl acuză că este hoț, el îl bate și îl rănește grav încât ajunge la spital.
Asya și Volkan merg împreună cu Ali să își ceară scuze dar părinții copilului sunt foarte supărați și vor ca Ali să fie exmatriculat și vor deschide un proces.
Derin cunoaște familia și discută cu ei și îi convinge să uite incidentul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.