Hercai episodul 44 (rezumat)

11,918

Reyyan sare în râu după Miran care a căzut de pe stâncă după ce omul lui Azize l-a împușcat. Azize îl trimite pe Mahmut să-l găsească pe Miran și să-l ucidă dacă a supraviețuit fiindcă se teme că altfel îl va ucide el pe Aslan. Mahmut o întreabă ce se va întâmpla cu Reyyan și ea îi spune s-o ucidă și pe ea.
Aslan vrea să-i caute dar Azize îl oprește sub pretext că a văzut că cineva trimis de Sadoglu a tras asupra lor și că Mahmut îi va găsi. Aslan știe că ea l-a împușcat pe Miran ca să-l salveze dar nu poate să zică fiindcă s-ar da de gol că știe că Miran nu este nepotul ei. Azize crede că Miran a vrut să-l împuște pe Aslan pentru că a aflat că este îndrăgostit de Reyyan.

Un bărbat îl anunță pe Cihan că i-a văzut pe oamenii lui Azize căutându-i pe Miran și pe Reyyan la râu și că au găsit haina lui Miran și în buzunar avea un bilet pe care scria că Nasuh l-a ucis pe Mehmet (una dintre ciornele pe care le-a găsit în biroul lui Aslan). Cihan nu spune nimic familiei și pornește cu câțiva oameni în căutarea lor ca să îl ucidă pe Miran fiindcă se teme că altfel îl va ucide el pe Nasuh. Toți de la conacul Sadoglu, cu excepția lui Zehra și Hazar, cred că Reyyan a fugit cu Miran.

Între timp, Hazar o duce pe Zehra la spital dar pe drum ambulanța în care se află face accident. Zehra naște pe câmp apoi găsesc o mașină și ajung la spital.
După ce a trecut prin pericolul de a-și pierde copilul, Zehra îi spune lui Hazar că este și mai sigură că Dilsah nu a putut să facă avort cum a spus Ayla și insistă să nu renunțe să încerce să afle dacă Miran este fiul lor. Atunci Hazar se duce să o întrebe din nou pe Ayla și când află că aceasta s-a mutat în grabă, își dă seama că este posibil să fi fost amenințată să îl mintă.

Reyyan îl salvează pe Miran din râu dar este rănit grav. Cu mare dificultate ajung la o peșteră și se adăpostesc acolo. Mahmut îi găsește și când se pregătește să-i împuște apare și Cihan în zonă. Reyyan îl aude pe Cihan spunând că îl va ucide pe Miran și crede că el l-a împușcat. Mahmut o anunță pe Azize și ea îi spune încântată să-l lase pe Cihan să-l ucidă pe Miran.
După aceea Azize îl minte pe Aslan că Mahmut i-a găsit și sunt bine și în siguranță. Ca să fie cât mai credibilă, îl pune să ardă fotografiile cu Reyyan și îi spune că dacă se mai pune în pericol, îi va zice lui Miran că este verișorul lui.

Următoarea zi dimineața Reyyan și Miran găsesc un sat părăsit și se adăpostesc acolo până când el se face bine.
Hanife se întâlnește cu Aslan și îi spune că i-a scris într-o scrisoare de ce se răzbună Azize pe Sadoglu dar nu mai are încredere în nimeni și i-o va da doar după ce el îi va asigura o viață nouă. Aslan acceptă și până când el îi deschide un cont și face pregătirile necesare, Hanife merge să își ia rămas bun de la Azize.
Azize bănuiește că ea a trimis biletele și l-a adus pe Aslan și o duce la ferma lui Sadoglu să îi ceară socoteală. Cele două se ceartă iar Hanife se teme că Azize o va ucide și îi ia arma lui Mahmut ca să se apere apoi când el încearcă s-o recupereze, arma se descarcă și Hanife este împușcată mortal. Bineînțeles că Azize nu are nici o remușcare ci îi învinuiește tot pe Sadoglu.

Yaren o anunță pe Gonul că Miran și Reyyan au fugit împreună. Gonul o aude apoi pe Azize vorbind cu Mahmut să îi lase pe Miran și pe Cihan să se ucidă între ei. Tot din discuția lor află în ce sat se află Miran și merge să-l salveze.

Văzând că Hanife nu se mai întoarce după întâlnirea cu Azize, Aslan îi zice lui Harun să caute scrisoarea în camera ei. Când Harun o găsește, cei doi află că Azize este Ayşe a lui Nasuh și că au avut un fiu care a murit în incendiul de la fermă, împreună cu surorile ei.

Cihan a dat de urma celor doi îndrăgostiți. Chiar atunci Reyyan ieșise să ia apă iar el o găsește. Reyyan fuge strigându-l pe Miran să fugă și el și cade într-o groapă. Cihan caută o scară ca s-o ajute să iasă dar Reyyan îl amenință cu arma lui pe care a apucat s-o ia înainte de a cădea. Fiindcă ea refuză să-i spună în care casă este Miran, Cihan îi reproșează că din vina ei vor muri Hazar și Nasuh apoi o lasă acolo și pleacă să-l caute.
Gonul îl găsește pe Miran care a pornit în căutarea lui Reyyan și îi spune că trebuie să plece imediat pentru că Cihan este pe urmele lui. Bineînțeles că Miran nu pleacă fără Reyyan. Gonul insistă să plece cu ea și să își construiască împreună un viitor fericit iar Miran îi spune exasperat să își scoată din minte ideea asta pentru că el o va iubi pe Reyyan până la moarte. Atunci în gelozia și disperarea ei, Gonul îl împușcă pe Miran.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 44 de la TV este episodul 41 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.