Hercai episodul 54 (rezumat)

8,394

Episodul începe cu întâlnirea emoționantă dintre Hazar și Dilsah.
Fiindcă Azize a mințit-o că Miran a murit și a ținut-o închisă într-o casă, Dilsah are probleme de sănătate mintală. Hazar este devastat când o vede privind în gol și oricât ar încerca să îi spună că fiul lor trăiește, ea nu poate să creadă.
Hazar o roagă pe Fusun să nu spună nimănui fiindcă vrea întâi să îi pregătească pe Miran și pe Sukran. O duce pe Dilsah în sat la casa părintească. Zehra care între timp l-a salvat pe Mahfuz, îl sună iar Dilsah se panichează crezând că Azize a găsit-o și o va închide din nou și răspunde din greșeală. Zehra aude cum Hazar o consolează și că se îndreaptă spre sat.
Când ajung acolo, Hazar cheamă un medic să o consulte. Dilsah îl întreabă de ce nu a căutat-o niciodată și îl învinuiește pentru moartea fiului ei. Zehra ascultă de afară discuția lor și îl aude pe Hazar spunându-i că a iubit-o mult și că chiar și în cele mai fericite momente din viața lui, se gândea la ea cu durere.
Când Hazar merge la magazin, Zehra ii spune lui Dilsah că este soția lui și o roagă să plece pentru că se teme că îl va deruta și le va distruge căsnicia. Dilsah îi spune că ea nu se află acolo pentru Hazar ci pentru mama ei și pentru că vrea să meargă la mormântul fiului ei. Atunci Zehra o minte că mama ei a murit și că nu o mai ține nimic acolo. Totuși după puțin timp, Zehra regretă că a mințit-o și se întoarce să își repare greșeala dar nu o mai găsește. Devastată după ce a aflat că nu mai are pe nimeni, Dilsah a mers să se sinucidă în locul unde se întâlnea cu Hazar în tinerețe. Când Hazar se întoarce de la magazin și vede că a plecat, pornește îngrijorat în căutarea ei.

Azize merge în grabă la Fusun crezând că Dilsah este la ea. Fusun nu îi spune că i-a dat-o lui Hazar. Îl cheamă acolo pe Firat și după cum s-au înțeles, i-o dă pe Azize în schimbul averii. Firat îi spune că îi va duce actele mai târziu.
După aceea Azize îi spune lui Firat că Fusun a otrăvit-o pe Reyyan și îl convinge să accepte că este un Aslanbey, să se întoarcă la conac cu ea și să lupte împreună împotriva ei.

Miran îl prinde pe unul dintre tipii angajați de Cihan să îl răpească și îl duce la familia Sadoglu să le spună și să îl confrunte pe Cihan. Crede că tot el a otrăvit-o pe Reyyan dar Nasuh îl minte că plăcintele acelea au fost trimise de la firma lor și la conac și la rude și prietenii lor. Fiindcă în analize nu s-a descoperit că Reyyan a fost otrăvită, Nasuh îl convinge ușor că a pierdut sarcina din cauze naturale. Scopul lui este să îl împiedice să afle că Fusun a otrăvit-o, ca să îl protejeze de ea.
Cihan recunoaște că el l-a răpit dar minte că a vrut doar să îi dea o lecție și să îi ceară socoteală pentru că l-a împușcat pe Azat. Le spune lui și lui Reyyan că Nasuh și Azize au fost iubiți și că au avut un fiu care a murit în incendiu și motivul răzbunării ei a fost legat de asta.
După aceea Cihan îi spune lui Fusun că Hazar este fiul lui Azize și că nu îl interesează ce îi va face ei, dar pe el să nu îl rănească.

Azize se duce cu Nasuh la Reyyan și îi spune că Hazar este fiul ei, că a crezut că a murit în incendiu și durerea aceea a făcut-o să înnebunească și să se răzbune. Se gândește că Reyyan o va înțelege cel mai bine pentru că și ea a pierdut un copil. Îi spune că va repara totul și îi cere s-o ajute să-i convingă pe Hazar și pe Miran s-o ierte dar Reyyan nu acceptă.

După ce Azize a distrus piatra funerară a lui Dilsah în urmă cu câteva episoade, s-a făcut o anchetă. Miran este chemat la secția de poliție și i se spune că s-a descoperit că mormântul ei este gol.
Tot atunci Firat merge la Fusun împreună cu Azize și îi spune că și el este un Aslanbey și averea familiei va rămâne la el.
Când Yaren află că el și Azize se vor întoarce la conac, îi spune lui Harun că vrea să se mute. Harun este gelos și o întreabă ce a fost între ea și Firat. Deși el spune că nu a divorțat de ea până acum pentru a nu cauza alte probleme între familii, Yaren își dă seama că s-a îndrăgostit de ea.
Miran merge la conacul Aslanbey și o întreabă pe Azize de ce mormântul mamei lui este gol iar Azize îi spune că trăiește.
Hazar a salvat-o pe Dilsah și o duce la conacul Sadoglu.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.