Rămâi Lângă Mine Episoadele 4-5-6 (Rezumat)

988

Demir a schimbat încuietoarea de la ușa casei. Selin când se întoarce acasă bate la ușă dar el nu vrea să îi deschidă. Selin sparge geamul și intră în casă. Peste tot erau cioburi de sticlă și înainte ca ea să alunece și să se rănească, Demir o ia în brațe pentru a o proteja. Ea începe să se enerveze iar el o duce în cameră și închide ușa cu cheia și îi spune că vrea să ia cina liniștit. Selin vrea să sară pe geam cu niște cearșafuri și cade și se rănește la umăr. El o îngrijește iar a doua zi dimineața o convinge să meargă la medic. Medicul îi cere să își protejeze umărul și să se odihnească.

Selin și colegii ei de la serviciu se sfătuiesc cu toții cum să scape de el. Ei o aduc pe Dirim, clienta cea mai pretențioasă în speranța că el va ceda și va pleca din firmă, dar cei doi se înțeleg foarte bine.
Cele două surori Leyla și Firuze de la care Selin și Demir au cumpărat casa se tem că cei doi le vor da în judecată și îi invită la cină sperând că vor găsi o cale să le ierte. După ce ei pleacă, ele plănuiesc să îi facă pe cei doi să se îndrăgostească, în felul acesta o să își dorească amândoi să locuiască împreună iar ele vor scăpa de probleme.

La serviciu, Demir le amintește angajaților să se pregătească pentru seara aceea pentru cina de afaceri cu Yildirim. Când pleacă acasă, Selin ia niște dosare pentru a lucra în weekend, dar din greșeală ia și un dosar care îi aparține lui Burak și
pe care el îl ascunde de angajați fiindcă conține unele cifre incorecte.

La petrecere Burak reușește să ia cheia din geanta lui Selin și merge la ea acasă să caute dosarul.
Selin se întoarce acasă cu Demir. Înainte să intre în casă, Demir se întoarce la mașină să își ia telefonul. Burak reușește să ia dosarul și când vrea să plece o vede pe Selin în fața ușii.
Selin nu își găsește cheia să deschidă ușa și crede că a scăpat-o jos și o caută. Burak sare pe geam dar fiind întuneric el nu o vede și o lovește din greșeală iar ea cade jos fără cunoștință. Burak încearcă să o ajute. În momentul acela apare Demir dar nu își dă seama cine este fiindcă Burak purta mască.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.