Flăcările destinului Episoadele 55,56,57 (rezumat)

0 1,549

Cemre se întoarce acasă la Celebi pentru a fi lângă Gunes.
Celebi îi spune că nu vrea să se despartă de ea și îi cere să semneze niște documente pentru anularea divorțului dar Cemre refuză.
Celebi este de acord ca ea să rămână în casă cu condiția ca în societate să arate că sunt un cuplu fericit. El speră că cu timpul ea îl va iubi din nou și va renunța la divorț.

Atlas a fost foarte necăjit după ce Cicek a plecat iar Iskender a mers să îl viziteze.
Cicek se întoarce și îi surprinde pe amândoi. Ea îi spune lui Atlas că a primit biletul lui și de aceea s-a
întors și îi promite că nu îl va mai părăsi niciodată. Iskender îi spune că apreciază ceea ce a făcut pentru Atlas și îi amintește că îl poate suna ori de câte ori vrea.
A doua zi toți trei își petrec ziua în parc dar când se întorc acasă Ali o aștepta.
Ali îi spune lui Cicek că acum înțelege de ce nu a vrut să meargă cu el în Antalya. O acuză că îi place viața lui Shimal și că s-a îndrăgostit de Iskender. După ce Ali pleacă, Iskender încearcă să o liniștească și îi spune că Ali se va întoarce când se va calma dar Cicek îi spune că speră că nu se va mai întoarce fiindcă cuvintele pe care i le-a spus au rănit-o foarte mult.
Mai târziu Iskender îl găsește pe Ali și încearcă să îi explice că între el și Cicek nu s-a întâmplat nimic și îl asigură că ea este îndrăgostită de el dar Ali refuză să îl creadă și îl întreabă dacă el o iubește. Iskender nu îi răspunde și pleacă.
A doua zi Ali se întoarce și o roagă pe Cicek să aleagă între el și Atlas. Ea îi spune că îl iubește pe Atlas și va fi mama lui de acum înainte. Înainte să plece, Ali îi spune că își dorește ca ea să fi murit în incendiu.

Omer și Ruya întâmpină unele probleme în relație. Într-o seară când Omer se întoarce acasă se întâlnește cu Zeynep. Apare Ruya și îi vede discutând. Ruya intră în vorbă cu Zeynep. Zeynep îi spune să stea liniștită fiindcă nu are nici o intenție să intervină în relația lor fiindcă Omer o va părăsi din cauza ei și îi explică că lui Omer nu îi va plăcea când îl va duce în lumea ei.

A doua zi, Ruya îl ia pe Omer cu ea la birou. Serkan îi invită la cină la un restaurant unde merg și colegii lor. Omer refuză invitația dar Serkan insistă să meargă cu ei. În timpul cinei, Serkan îl întreabă pe Omer despre afacerile lui iar Omer le povestește despre magazinul lui de antichități. Serkan și colegii lui îl privesc disprețuitor. Mai târziu Omer merge la baie și îi aude pe doi dintre prietenii lui Serkan discutând între ei că nu le vine să creadă că Ruya stă cu un astfel de tip si pun pariu că într-o săptămână ea îl va părăsi și va fi cu Serkan.
Omer îl lovește pe unul dintre ei cu furie iar Ruya se simte jenată de comportamentul lui.

Celebi candidează din nou ca primar și îi cere lui Cemre să îl susțină. Când este întrebată de jurnaliști dacă va renunța la divorț, Cemre raspunde afirmativ.
Ozan participă și el la acea întrunire. Cemre reușește să plece de lângă Celebi și să vorbească cu el. Ozan îi spune că este îngrijorat pentru ea și o roagă să plece de la Celebi dar ea îi spune că va pleca din acea casă doar cu Gunes. Îi spune să nu se preocupe pentru ea fiindcă este bine și are un acord cu Celebi și îi promite că înainte de a părăsi acea casă îl va distruge pe Celebi.
Din păcate Celebi aude discuția lor iar când ajung acasă îi spune că a rupt acordul pe care l-a făcut cu ea și nu o va lăsa niciodată să îl părăsească.
Ozan merge la școală la Gunes și îi dă un bilet pentru Cemre în care o anunță că el cu profesorul Altan au găsit ceva foarte important despre afacerile murdare ale lui Celebi și o roagă să îi ajute să le dea informații din interior. Cemre se bucură și începe să aibă speranță și este hotărâtă să îl facă pe Celebi să creadă că va juca după cum vrea el în timp ce adună informații despre el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.