Flăcările destinului episoadele 4,5,6 (rezumat)

0 1,676

Cu ajutorul lui Omer, Ozan o ajută pe Cemre să obțină pașapoarte false pentru ea și pentru Gunes.
Celebi bănuiește că Cemre trăiește.
Tomris o duce pe Cicek acasă la ea și o îngrijește dar nu lasă pe nimeni să o vadă. Atlas, fiul lui Șimal cere mereu să își vadă mama, dar bunica lui îi spune că trebuie să mai aștepte până se vindecă fiindcă acum îi poate transmite microbi.
Tomris nu spune nimănui că Șimal a murit fiindcă se teme că soțul ei îl va lua pe Atlas.
Ruya merge în vizită când Tomris este acasă și reușește să o vadă pe Șimal dar nu o recunoaște.

În presă au apărut știri că familia lui Ruya este responsabilă pentru incidentul petrecut la muzeu fiindcă ei au ales locația.
De fapt, Kenan tatăl lui Ruya și Iskender au pus la cale ca evenimentul sa se petreacă acolo.
Ozan află de la Omer că Cicek a murit din cauza lui Iskender fiindcă a împins-o și a căzut în foc iar Ozan scrie o știre cu ce s-a întâmplat dar fără să dea nume. Iskender trimite niște oameni să îl bată pe Ozan dar Omer este anunțat și ajunge la timp să îl salveze.
Mama lui Ozan îl vede rănit și crede că e din vina lui Cemre și o scoate afară din casă fără ca el să știe. Cemre ia un taxi pentru a merge să o ia pe Gunes, dar omul lui Celebi o vede și o urmărește.

Ruya se desparte de Iskender iar tatăl ei și mama lui Iskender încearcă să îi împace dar fără nici un rezultat fiindcă Ruya nu îl poate ierta.
Cicek se trezește și îi spune lui Tomris că ea nu este Șimal și vrea să plece. Tomris îi cere să rămână în casa ei și să se dea drept Șimal dar ea nu acceptă. Tomris îi spune că ea este singura ei șansă fiindcă nu are pe nimeni și nici chiar Ali nu ar putea să o recunoască acum. Îi promite că va face tot posibilul ca ea să fie vindecată. Cicek își dă jos bandajul de pe față și iasă afară. Chiar atunci Ali a mers să ia geanta lui Ruya fiindcă o uitase ultima dată când a fost acolo. Ali când o vede își întoarce privirea dar ea merge spre el și îl întreabă dacă o recunoaște iar el îi spune că știe că este Șimal. După ce își vede fața desfigurată în oglindă, ea se întoarce resemnată în camera ei.

Ruya îl denunță pe Iskender și îl acuză de moartea lui Cicek.
Omer vede că Cemre este urmărită de omul lui Celebi și o anunță. Ea coboară la o farmacie și iese prin spate unde o aștepta o mașină trimisă de Omer.
Cemre reușește să ajungă acasă înaintea lui Celebi și o ia pe Gunes si fug împreună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.