Infidelul episodul 22 (rezumat) Volkan vrea sa divorteze

3,829

Sinan o sună pe Asya și îi spune că un hoț a pătruns în galeria lui și a furat tabloul ei. Amândoi îl bănuiesc pe Volkan și îl sună. Volkan neagă dar Derin crede că el l-a furat și din nou se iscă cearta între ei doi.

Volkan îi spune lui Bahar că nu își poate imagina restul vieții fără Asya și vrea să se împace cu ea. Bahar îl sfătuiește să nu își facă speranțe pentru că Asya nu îl poate ierta pentru ce a făcut dar el e sigur că dacă Derin nu ar fi, Asya l-ar ierta.

Bahar și Melih se întâlnesc întâmplător în oraș și merg împreună la o cofetărie. Gonul află de la Cavidan care i-a văzut și merge la ei și le spune că nu este bine să fie văzuți împreună fiindcă Bahar tocmai ce a divorțat.
Melih o sună apoi pe Bahar să își ceară scuze și să o invite în oraș dar ea îi spune că e mai bine să nu se mai întâlnească.

În timp ce Gönül merge la Hicran și o amenință să plece din oraș, Selçuk intervine și îi spune să plece apoi merge la Haluk și îi spune să o țină pe Gonul departe de Hicran altfel le va întoarce viața peste cap.
Îi reproșează că din cauza că a abandonat-o pe Hicran, ea a fost nevoită să îl dea spre adopție și îi spune că nu vrea ca ei să o mai supere în ultimele ei zile.
După aceea, Selcuk merge la Asya și îi cere ajutorul pentru a deschide un proces de paternitate. Asya îi dă sfaturi și îl îndrumă spre un avocat.
Selcuk închiriază o casă pentru Hicran și îi dă un telefon ca să nu mai fie deranjată de soții Guclu.

Asya e deranjată de prezența lui Faruk și a soției lui în cartier.
Un pachet trimis lui Volkan ajunge la magazinul lui Derin. Când Derin deschide pachetul, vede tabloul lui Asya din galeria lui Sinan.
Merge la Volkan cu tabloul și face o scenă dar el nu știe cine l-a trimis.
Derin pune pe cineva să instaleze o cameră de înregistrare pe strada lui Asya și seara îl vede pe Volkan când merge la ea ca să îi ducă tabloul.
Când Volkan se întoarce acasă, Derin își tratează soțul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Apoi se duce la baie și se rănește intenționat la mână.

Ali îl întâlnește pe Sinan care s-a întors în oraș pentru câteva zile și o vizitează pe Asya.
Când vede tabloul făcut de Sinan, Ali pune la cale un plan pentru a-i împăca pe părinții lui. Îl sună pe tatăl său și îi spune că are nevoie de ajutorul lui pentru un proiect dar îl invită să meargă mai devreme ca să ia masa împreună. Volkan acceptă bucuros iar Ali o roagă pe Asya să pregătească mâncarea lui favorită. Seara, Volkan merge la ei iar Ali le spune că e tare fericit că sunt din nou împreună ca în trecut.
Între timp, Derin găsește în telefonul mamei ei filmarea cu Volkan spunându-i lui Asya că el nu vrea să întoarcă acasă la Derin, că regretă totul și vrea să se împace cu Asya.
Derin merge după el acasă la Asya. Chiar în acel moment, Volkan și Asya discutau afară în curte. Volkan îi spune lui Asya că de când s-au despărțit, el nu a mai avut o seară atât de frumoasă ca cea pe care au petrecut-o acum în familie și că vrea să divorțeze de Derin.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.