Rămâi lângă mine Episoadele 31,32,33 (rezumat)

0 857

Selin cu Demir se întorc la hotel împreună cu Burak .
Dimineața, la micul dejun Leyla cu Firuze și Azmiye își dau seama că între Selin și Demir s-a întâmplat ceva, după privirile pe care ei și le aruncă la masă. Ele sunt fericite că visul lor se împlinește.
Demir află că Bora și Merve s-au căsătorit. Îi felicită dar pentru că l-au mințit, le zice că vor suporta consecințele și vor discuta când se vor întoarce la firmă.
La întoarcere acasă, Alara încearcă să îl instige pe Demir împotriva celorlalți angajați fiindcă nu a fost nici unul surprins când au auzit că Merve și Bora s-au căsătorit.
Demir ii spune lui Vedat că Selin l-a mințit cu atâta ușurință și nu mai are încredere în ea fiindcă cine știe cu ce îl va mai minți de aici înainte.
A doua zi, la ședință, Yildirim îi mulțumește din nou lui Demir pentru că a făcut-o fericită pe Alara fiindcă a acceptat să meargă cu ea la Paris și îi zice că ea i-a povestit că el a fost foarte atent cu ea și au vizitat multe locuri împreună. Selin se supără și mai târziu îi reproșează lui Demir despre asta iar el o întreabă unde a fost toată ziua atunci când a plecat cu Burak și s-a întors acasă seara târziu. Ea îl duce la adăpostul pentru animale unde obișnuia să meargă de câte ori era supărată și îi spune că a mers doar să ia masa cu Burak apoi și-a petrecut restul zilei acolo.

Alara îl cheamă pe Burak și îi spune că are un plan pentru a-i despărți pe Demir de Selin. Îi povestește că Selin și Demir au un secret dar ea i-a promis lui Demir că nu va spune nimănui și îi cere să afle cine din firmă mai știe acel secret și să se prefacă că și el știa.
Alara merge la firmă dimineața devreme înainte să ajungă Demir și Selin și le dă un cadou lui Merve și lui Bora cu ocazia aniversării căsătoriei lor. Ea le propune să facă nunta în grădina lui Selin dar Ayda și Merve nu vor, iar Alara și Burak își dau seama că și ele cunosc secretul lui Demir.
Când ajunge Demir, Alara merge la el în birou și îl minte că toți angajații lui știu că el și Selin locuiesc împreună fiindcă le-a spus Selin.

Demir află că Selin a fost cea care de la început le-a propus colegilor să facă un plan pentru a-l face sa părăsească compania.
Demir crede că Selin îl minte și se preface că este îndrăgostită de el doar pentru a ridica interdicția și pentru a-i proteja pe Bora și pe Merve .
Demir ii adună pe toți în sala de ședințe și le spune că nu s-a schimbat nimic în decizia lui de a fi interzise relațiile la companie, iar în cazul lui Bora și Merve unul dintre ei va trebui să plece din firmă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.