Dragostea in alb si negru episoadele 73,74,75 (rezumat)

4,530

Yigit a fost împușcat dar purta vestă antiglonț și nu a fost rănit. Suna îl învinuiește pe Ferhat și vrea ca Yigit să se îndepărteze de familia lui.
Yigit și Suna pleacă din oraș pentru câteva zile, pentru a fi în siguranță până la finalizarea cazului.
În orașul unde merg, Yigit se întâlnește cu un amic de-al tatălui său. El îi spune că înainte cu câteva zile de a fi ucis, tatăl lui era foarte supărat și îngrijorat fiindcă Namik îl amenința ca să îi dea înapoi ceva ce i-a încredințat.
Yigit își dă seama că Namik l-a ucis pe tatăl lui pentru că nu a vrut să i-l dea pe Ferhat.

Ferhat vrea să îi găsească pe tipii care l-au împușcat pe Yigit. Asli insistă să lase poliția să se ocupe de asta și în timp ce se ceartă, i se face rău. Merg la spital iar medicul îi spune lui Ferhat că sarcina este cu risc și că Asli trebuie să se odihnească și să nu se supere. Ferhat o duce acasă să se odihnească și este foarte grijuliu cu ea.

Cuneyt îl ucide pe Azad și îi salvează viața lui Namik. În schimb îi cere să îl ajute să scape de acuzația că l-a ucis pe Cem și să îi permită să se întoarcă acasă.
Idil este șocată când îl vede pe Namik. Acum Cuneyt o are la mână cu faptul că ea l-a trădat pe Namik.

Julide găsește în seiful lui Handan un test ADN pozitiv al lui Ferhat. Ca să obțină informații de la Vildan, o invită în oraș la un bar. Vildan se îmbată și îi povestește că ea îl iubește pe Ferhat de mulți ani dar el întotdeauna a fost distant față de ea. Într-o zi însă, când el s-a îmbătat, au petrecut o noapte împreună. Handan este singura care știe și la puțin timp după aceea, a căsătorit-o cu Cuneyt.
Julide își dă seama că Ferhat este tatăl lui Ozge.
Handan a mințit-o pe Vildan că testul ADN a fost negativ.

Abidin încearcă să se distanțeze de Gulsum din cauza promisiunii pe care i-a făcut-o el lui Ferhat.
Totuși până la urmă, cedează și o sărută.
Julide îi spune lui Asli că Ferhat și Vildan au petrecut o noapte împreună. Asli se supără că Ferhat nu i-a zis și se ceartă puțin amândoi.
Yeter și Ferhat sunt foarte supărați când află că Azad a fost ucis. Azad i-a lăsat o scrisoare lui Yeter în care i-a zis că Namik i-a ucis soția.
Ferhat decide să urmeze sfatul lui Azad și să o lase pe Asli să îi schimbe viața.
O duce pe Asli într-un loc de pe malul mării, își aruncă arma și îi spune că ea i-a arătat că poate să fie bun și să fie fericit, de aceea renunță la viața de mafiot și vrea să înceapă o viață nouă alături de ea, departe de toți și fără minciuni.

Cuneyt îl sună pe Namik și îl întreabă când se poate întoarce acasă. Namik îl amână din nou iar atunci Cuneyt merge acasă și o cheamă pe Vildan afară să discute. Aflând că este acolo, Ferhat se duce la el și îl lovește. Cuneyt îi spune că este nevinovat, că nu au nici o dovadă împotriva lui și că a mers să își vadă soția și fiica. Julide merge la ei și în auzul tuturor, îi spune lui Vildan să le zică adevărul, că Ozge este fiica lui Ferhat nu a lui Cuneyt. Chiar atunci ajunge și Asli acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.