Dragostea în alb și negru episoadele 43,44,45 (rezumat)

0 3,398

Yeter l-a împușcat pe Namik. Azad chiar atunci mergea să vorbească cu el și o ia pe Yeter și o duce în altă cameră ca să nu se afle apoi Ayhan o cheamă pe Asli după ea, ca să nu trezească suspiciuni.
Namik este dus la spital și scapă cu bine în urma operației.
Yeter le spune lui Asli și lui Gulsum că ea l-a împușcat.
Gulsum îi zice lui Yigit și îl roagă să o ajute. Yigit nu spune nimănui, doar o întreabă pe Yeter dacă este adevărat însă ea nu îi dă nici un răspuns.
Idil o acuză pe Yeter. Asli o oprește amintindu-i că Namik nu ar vrea să se știe însă Ferhat își dă seama că e posibil să fie adevărat.

Următoarea zi, Namik se trezește și minte că nu i-a văzut fața celui care l-a împușcat fiindcă avea mască. Ferhat nu crede și verifică înregistrările camerelor de supraveghere.
Azad vrea să îl împiedice să afle că Yeter l-a împușcat fiindcă și-ar da seama că a avut un motiv întemeiat și nu s-ar opri până ar afla tot adevărul.
Îi trimite lui Namik un bilet de amenințare apoi îl sună și îi spune să i-l arate celor care o suspectează pe Yeter, ca să îi convingă că nu ea, ci un dușman de-al lui l-a împușcat. Namik îl întreabă cine este însă el nu îi spune.
Lui Ayhan, Azad îi zice că cunoaște familia lui Ferhat de multă vreme și că doar Namik este dușmanul lor.

După ce Namik a fost împușcat, Cem este tot mai îngrijorat pentru siguranța lui Asli și insistă să divorțeze însă ea îi spune să nu se mai implice în deciziile ei.
Handan află că fiul lui Abidin este de fapt al lui Gulsum.
Gulsum se teme că îi va spune lui Ferhat și vrea să se sinucidă. O salvează Abidin.
Deși Abidin o roagă pe Handan să păstreze secretul pentru el, ea le spune lui Yeter și lui Ferhat imediat ce ajung acasă.
Abidin și Asli abia îl calmează pe Ferhat.
Yeter și Gulsum merg la Yigit apoi vor să plece în Bolu.
Cem îl roagă pe Ferhat să se despartă el de Asli spunându-i că el este înconjurat de pericol și ea nu l-ar părăsi nici dacă ar ști că va muri.
Ferhat o sună pe Ayhan și îi spune să deschidă procesul de divorț.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.