Flăcările destinului episoadele 10,11,12 (rezumat)

0 1,202

După ce Ozan o scoate pe Cemre din spital vrea să o ajute să se ascundă de Celebi.
Când se trezește, Cemre este revoltată fiindcă el a luat decizia pentru ea și îi spune să oprească mașina. Ozan o imploră să nu se întoarcă la Celebi și îi promite că mai târziu o va ajuta să o recupereze pe Gunes. Cemre urcă într-un autobuz și se întoarce la spital dar își dă seama că este căutată de poliție și se întoarce la locul unde l-a lăsat pe Ozan. Din fericire el o aștepta și au plecat împreună acasă la el.

Tomris l-a lăsat pe Bulent să locuiască cu ei în casă fiindcă a amenințat-o că îi ia pe Atlas și pe Simal de acolo. Ea face tot posibilul ca el să nu o vadă pe Cicek.
Tomris o roagă pe Cicek să accepte să fie Simal măcar pentru câteva luni până se rezolvă problema divorțului apoi vor pleca în străinătate iar ea va fi liberă să facă ce dorește. Cicek acceptă să rămână pentru Atlas.

Atlas îi dă lui Cicek un glob de sticlă pe care ea i l-a dat în noaptea incendiului și un bilet pe care scria “Nu pleca”. Ea își dă seama că copilul știe că ea nu este mama lui și foarte speriată îi spune lui Tomris că Atlas știe adevărul. Tomris îi zice să stea liniștită fiindcă asta înseamnă că copilul a acceptat-o ca mamă și trebuie să continue drumul pe care l-au început fiindcă nu mai este cale de întoarcere.
Bulent are multe datorii și nu vrea să divorțeze în speranța că îi va rămâne moștenirea familiei.

Omer află la secția de poliție că este acuzat că el a cauzat incendiul de la muzeu. Își dă seama că cei care l-au acuzat pe nedrept nu ar lăsa-o pe Ruya să îi fie avocată și ea ar putea avea probleme. El o roagă să îl caute pe Ozan și să îl trimită la el și îi cere ca ea să nu îl mai caute niciodată.
Celebi află că Cemre este la Ozan acasă și merge acolo. Îi deschide mama lui Ozan și îl invită înăuntru, îi spune că soția lui este acolo și poate să discute cu ea.
Cemre îl vazuse pe geam și s-a ascuns la etaj. Ozan nu era acasă. Celebi se preface că este un om bun iar mama lui Ozan îl crede. Acceptă să bea o cafea iar înainte să plece merge la ușa camerei unde era Cemre și îi spune că îi dă timp până a doua zi seara pentru a se întoarce la el, altfel o va acuza de răpirea lui Gunes.

Ruya găsește un martor care spunea că Omer le-a salvat viața. Celebi este informat despre asta și își dă seama că s-ar putea afla că Iskender a fost implicat și hotărăște ca Omer să fie eliberat, în felul acesta cazul va fi închis.
Astfel, Omer a fost eliberat din lipsă de dovezi.
Cemre îl sună a doua zi pe Celebi și îi spune că vrea să se întoarcă acasă. Se întâlnesc în fața secției de poliție iar Ozan și alți ziariști îi întâmpină. Cemre declară tot ce a suferit de la el în ultimii ani și spune că o să lupte pentru fiica ei.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.